2777
2789

من ابروهام از بچگی خیلی بور بوده و رنگ نداشت ودقیقا عین رنگ پوستم بود 

که دو سال پیش برای عروسی داییم گفتم رنگ کنم و مواد رنگ رو ابروهام گذاشتم که از بور در اومد 

کلی ابروهام اونقدر پرپشت نیست که خیلی خوب بشه 

بعد ی بلاگر هست که دیدم ابروهاش رو همیشه حنا مشکی میزاره و قبل این فکر میگردم میکرو کرده ولی حنا مشکی زده بود خیلی جالب شده بود 

منم الان به فکرم زده که حنا مشکی بزنم که بهتر بشه مدل ابروهام 

مداد و اینا کشیدم اصلا قشنگ نشدم🥲😅

ولی سایه زدم اوکی بود ولی همیشه و ماندگار نیست 

چون نزدیک تولدم هست و من میخوام اینکار رو بکنم ک لاقل قشنگ بشه ولی میترسم خیلی زشت شم 😑

خیلی تو فکر اینم

خدایا چ کار کنمم 

عکس ارسال میشه؟

اگه ارسال نمیشه چ جوری با لینک بفرستم که شما ببینین ؟ 

🩷

بذار

اره میشه فقط ممکنه زمان ببره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قلم میکرو ابرو خیلی خوبه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی ک پیام میدیم ی شکل عکس هس اونو بزنی عکس میتونی ارسال کنی ولی الان عکسا ارسال نمیشه تو نین ...

فرستادی لایکم کن

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂