2777
2789
عنوان

ماجرای ترسناک کارل تانزلر 😱☠️ ( اگه می‌ترسید نیاید )

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست
استخوناش بوده بعد ۵ سال استخون ها تجزیه میشن

منظورم پوست بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکارن خلق الله 

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
با موم براش پوست ساخته

پوستی که هرروز در حال تجزیه شدن بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نگهداری جسد تو خونه ترسناک نیست؟😅

حالا اینو بخون برگات بریزه     در اروپای قرون وسطا خوردن مومیایی رو باعث جاودانگی می‌دونستن  به همین دلیل غیر قانونی و قاچاقی از روم مومیایی وارد میکردن و در سرداب خونه مخفی میکردن و هر روز یکم پودر میکردن و میخوردن اون زمان قیمت مومیایی خیلی بالا بوده و فقط اعیان و اشراف میتونستن بخورن فیلمای انگلیسی رو دیدی همون خانمای خوش اندام جذاب با چتر رو سرشون و لباسای فاخر رو تصور کن مومیایی میخوردن   کار به جایی میکشه که تو روم مافیای تولید مومیایی راه میافته و جسد مرده ها رو به قیمت بالا میخریدن یا از قبر میدزدیدن و مومیایی میکردن می‌فرستادند اروپا 

ی روش تدفین بودایی هست که کاهن ها همونا که قرمز میپوشن بعد مرگ مسئول مراسم هستن ی مستند ازش دیدم بعد مرگ جسد رو میبرن بالای کوه که پره از کرکس   بعد اینا اول جسد رو تکه تکه کردن  گوشتاشو جدا کردن  اونوقت استخونها رو خورد کردن و با دست برای کرکسها انداختن بعدم گوشت هاشو و درنهایت جگر و اعضای داخلی  و اون  کاهن میگفت اگه اول گوشت یا دل و جگرش رو بدیم دیگه تمایلی به خوردن استخون ندارن و باید اول استخون رو خیلی ریز کنیم که بخورن بعد گوشت که سفته بعد جگر و دل و.... که خیلی دوست دارن و این کار ساعتها طول میکشه

اینم بگم برم بخوابم   مستند دیدم ی قبیله یادم نیست آمریکا بود یا آفریقا  آدمخوار نبودن اما رسمشون بود وقتی مردی میمرد همسرش باید تنهایی اونو تکه تکه می‌کرد بعد همه قطعاتش رو تو ی دیک بزرگ می‌پخت و کل قبیله برای تسلیت می آمدن و از اون غذا میخوردن و همسر متوفا به نشانه عزادار بودن استخون جناق سینه متوفا رو با ی بند مینداخت گردنش     با توجه به رفتار آقایون به نظرم رسم خیلی خوبیه  اما فقط اون فامیلو تصور کنید که تو ختم شومبول مرحوم تو کاسشه و داره میخوره 

اینایی که گفتم رو برو نت در موردشون کاملتر بخوان    در مورد احکام یا قوانین یهود هم بخوان خیلی وحشتناکه   همینطور در مورد نذر ها و خرافات و قربانی های عجیب ادیان مختلف   مثلا ی نون یهود داره که به جای آب یا شیر با خون دشمن درست میشه و آرد  و عجیب تر اینکه اگه کسی نخوره مرتد محسوب میشه       احکام و رسومات ازدواج کشورهای مختلف هم خیلی باحاله