2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هست خیلیم هستتت 

خب آدما یا خوشیاشونو ثبت نمیکنن 

ی نفری توهمین سایت بود گاهی اگه تاپیک شاد میزد بهش گفتن پوز نمیدونم فلان ک گذاشت رفت

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اوه تا دلت بخواد تعداد زوج های خوشبخت و زندگی عالی خیلی بیشتر از اون مشکلدارهاست

تازه اونایی که گله میکنن فقط اون لحظه یا عصبی ان یادعواشون شده و از قسمتهای سختش میگن هیچکس نمیاد از لحظات قشنگ زندگی متاهلی برات بگه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نه بابا اینجا اینطور میگن باز میری اینستا همه در حال گشت و گذار با همسر جان با کلی ایموجی چشم زخم... ...

😄😄خب منم مشکلات با همسرم دارم اکثرش سر خانواده هامونع وگرنه دوتایی باهم کنار میایم 

و طبیعتا با همسرمم گاهی استوری میذارم

واقعا نمیدونم اصن ذهنم میپوکه من ک خودم مشکلات زیادی دارم ولی قطعا باید زوج خوب باشه دیگ

راستش منم خیلی مشکل هست

دورمم هرکس دیدم یجور میناله

شاید اونا هم که زندگی خوبی دارن آدمایی هستن که مثبت نگر هستن و شوهراشون تربیت خانوادگی خوبی دارن