2777
2789
عنوان

خانمای باردارکمک😭

103 بازدید | 9 پست

کسی بوده قبل تشکیل قلب رشد جنینش کند باشه من الان باید ۵۸ روزم باشه ولی ۴۰ روزم از هفته قبل هم ک سونو کردم با گذشت شش روز دو روز جنین رشد کرده . دکتر گف موندنش پنجاه پنجاه حالم ب شدت بده😭

ببین قشنگم زنده موندن من و تو هم الان احتمالش ۵۰ ، ۵۰ عه ، بسپار دست خدا خودتو با قرآن و ذکر و دعا آروم کن ، غذاهای مقوی بخور ، انشالله که چیزی نیست و جنین ات داره رشد خودش رو پیش میبره ❤️

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتو خوب متوجه نشدم 

ولی پسر من وقتی 8هفته بودم تو سونو 6هفته بود 

دقیق هم میدونم 8هفته بودم 

بعد اونم همیشه دو هفته کوچیک بود اخر سر هم با سونو تو اولین روز 37 هفته خودش بدنیا اومد

منظورتو خوب متوجه نشدم ولی پسر من وقتی 8هفته بودم تو سونو 6هفته بود دقیق هم میدونم 8هفته بودم بعد او ...

همون منم هشت هفتم ولی تو سونو پنج هفته و پنج روز . 

همون منم هشت هفتم ولی تو سونو پنج هفته و پنج روز .

چرا نگرانی؟ انقدر به خودت استرس نده

مشکلی بود دکتر میگفت 

من حتی بعد اون ان تی هم بالا بود 

اکو قلبشم زیاد خوب نبود 

الان 18ماهشه خدا رو شکر خدا یه پسر سالم بهمون داد