2777
2789
عنوان

آرامش

141 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها این اولین وروده منه لطفا کمکم کنید...

یه ماه کلا غصه و مریضی و افسردگی ریخته سرم حالم خیلی بده و داره روی زندگی زناشوییم بدجور تاثیر میذاره بچه ها لطفا یه مرکز آرامش بخش ورزشی توی شرق تهران معرفی کنید 

متوجه نشدم ،مشکلی داری ،یا دچار بیماری افسردگی شدی؟

مریضی گرفتم که الان یکم بهترم هرچند... راستشو بخواین نمیخوام راجع به بیماریم بگم فعلا فقط اینکه الان کاملا افسرده شدم خیلی دلم گرفته خیلی ناامید شدم از ادامه زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضی گرفتم که الان یکم بهترم هرچند... راستشو بخواین نمیخوام راجع به بیماریم بگم فعلا فقط اینک ...

انشالله خوب میشی گلم،اما تو هر شرایط سختی باید روحیه بالایی داشته باشی تا بتونی غلبه کنی بهش ب بیماریت ب مشکلاتت،اگه واقعا خودتو باختی بنظرم پیش روانشناس برو حتما صددرصد کمکت میکنه،برات دعا میکنم دوست عزیز

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
انشالله خوب میشی گلم،اما تو هر شرایط سختی باید روحیه بالایی داشته باشی تا بتونی غلبه کنی بهش ب بیمار ...

ممنونم از دعای خیر شما خدا همیشه مواظبتون باشه ایشالا، فعلا میخوام با کلاس ارامشی یوگایی چیزی شروع کنم ببینم میشه ذهنمو رها کنم اگه نشد پیش روانشناس برم