2777
2789

سلام خانوما وقت بخیر معلم پسرم ده تا کلمه داده گفته جملات خنده دار بسازه من هیچی به ذهنم نمیرسه خودشم مونده ممنون میشم کمک کنید .کلمات اینان

کتاب.شیراز.بغداد.تحصیلات.استاد.اقامت.معروف.شروع.طولانی🙃🫠

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کلمه یه جمله یا ترکیبی از چند کلمه؟

با هر کلمه جدا یه جلمه بسازه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

معلم خودشم مونده

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

خنده دار؟من فق میتونم فحش بدماخه این چیه ب بچه داده خدایی من الان با بغداد چ جمله فانی بگم😐💔😂

واقعا تکالیف عجیب غریب شده.

از بغداد گفتم نوشته" انقدر زدم داد صدام رفت تا بغداد😐😅

کتاب بهترین قرص خواب آور دنیاستیا من تا کتاب را باز میکنم خوابم می آید

فدات مرسی اگه باز تونستی لطف میکنی بگی😘

کتاب من 

برای مهمان ها غذای شور  می پزد

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳