2777
2789
عنوان

ساخت جمله های خنده دار برای کلاس دوم کمک🫣😁

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 75 پست
این چه مسخره بازیه یه تکلیفی باید بدن خود بچه بتونه حل کنه نه کل خانواده بسیج شن نتونن حلش کنن

واقعا خدا شاهده یه تکالیفی میدن بچه میمونه توش.

مثلا میگه کل درسو بدون نقطه ی حروف بنویسن😬

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب من برای مهمان ها غذای شور می پزد

😂😅

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

من مجبورم تکالیفم را درست انجام دهم چرا ک مادرم شرط گذاشته برای اقامت در خانه ، این کار را انجام دهم ...

🤣🤣😅

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
من در کانادا اقامت میکنم البته در خواب

😝😝😝😁😁😁

کاش استاد درس هایش را خوب میخواند تا آن را هر روز از من نپرسد 🗿

چه جالب

تحصیلات اگه شعور میاورد وضع معلم ما این نبودواقعا حقشه بهش اینو گفت با این تکلیفایی که داده😐😂

😬🤣

واقعا خدا شاهده یه تکالیفی میدن بچه میمونه توش.مثلا میگه کل درسو بدون نقطه ی حروف بنویسن😬

اتفاقا تکلیف خوبیه تو دانشگاه ب ما توصیه میکنن سرکلاس رفتیم از این املاها و تکالیف بگیم

این ایده معلم پسرتون هم خوبه سال بعد ازش استفاده میکنم😁

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
تحصیلات اگه شعور میاورد وضع معلم ما این نبودواقعا حقشه بهش اینو گفت با این تکلیفایی که داده😐😂

چرا ب جامعه فرهنگی توهین میکنین

این الان چ ربطی ب شعور داره!

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم