اگه نوای شاد یا مولودی زیبایی درباره ی ولادت حضرت ابوالفضل یا امام حسین دارین اسمشو بزارین🌙🌼💖
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
برنامه مداحی انلاین نصب کن به روزترین تا ... همه هست
مرسی عزیزم
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاج محمود و اقای مهدی رسولی شاید قشنگ باشه خوشتون بیاد من بیشتر متن برام جذابه یعنی اشعارشون
مرسی عزیزم لطف کردی💖
بله آقای رسولی رو دنبال میکنم ایشون در حرفه ی خودش خیلی باسواد و آگاهه
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
با سلام.1_امشب شب شور عرش برینه حاج محمود کریمی2_قمر ای عشق قمر ای جان وحید شکری3_سر همه اسرار رسید ...
سلام خیلی ممنون آقای مچکریان لطف کردین
جسارتا برای سایر کاربران ممکنه سو تفاهم پیش بیاد (کاربری بنده پر شده از پیام های عجیب و غریب که حتی مدیر سایت هم همچین پیام هایی براش نمیره)
اگه مایل بودید همون آقای با تشکر صدا بزنید و یا آقا سینا (مورد دوم خیلی بهتره)
با تشکر.
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
مداح اول زنده ياد سيد جواد ذاكربعدش كمي تا قسمتي پيله ور
مرسی عزیزم 💖