2777
2789

مثلا ي كاربر بود ك حتي ب اينكه برا زن سابق شوهرش مراسم بهتري گرفته بودن حساسيت داشت

الان يادم افتاد ك مدتها قبل ي اسكرين از عكس عروسي يكي از هم دانشگاهي ها داشتم پيجش عمومي بود عكس بسيار زيبايي بود دو تاشون هم خيلي قشنگ بودن ادم دلش باز ميشد اينا رو ميديد

خلاصه ك مدتي قبل ك داشنم گوشي رو خالي ميكردم اين عكس رو ديدم كنجكاو شدم برم پيجش

ديدم عكساش همش تكي هست البته ايرانم نبود يادم نيست موقع عروسيش هم مهاحرت كرده بود يا نه

چند سال گذشته بود و ديدم طلاق گرفته

اون همه تشريفات عروسي و لباس و ارايشگاه و عكسهاي بي نظير و عشقي ك ادم حس ميكرد بين شون هست همگي حذف شده بود از زندگيش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم تداوم زندگي هست نه تشريفات اين مراسمها

اینو خیلی قبول دارم 

خیلی چیزا مهم نیست واقعا اگر طرفت آدم درست زندگیت باشه

کشیدم که میگم

تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

ظاهر قضیه اینه که بگیم خب کسایی که غرق تشریفات میشن تهش زندگیشون بهم میخوره ، اما درستش اینه بگیم ، انقد پشتوانه دارن و بقولی خانواده امروزی  دارن که طلاق گرفتن براشون جرم و خطا نباشه و راحت از زندگی که به هر دلیلی باعث ازارشون بشه بیان بیرون 

ظاهر قضیه اینه که بگیم خب کسایی که غرق تشریفات میشن تهش زندگیشون بهم میخوره ، اما درستش اینه بگیم ، ...

نه من نگفتم كسي ك غرق تشريفات هست زندگيش بهم ميخوره

گفتم وقتي زندگي بهم ميخوره تشريفات توش ارزشي نداره 

نه من نگفتم كسي ك غرق تشريفات هست زندگيش بهم ميخورهگفتم وقتي زندگي بهم ميخوره تشريفات توش ارزشي ندار ...

بله متوجهم ، کلا داشتم نظر خودم رو میدادم  ، چ بسا چنین ادمایی اطرافم بودن و انقد پشتوانه داشتن که با افتخار تعدیف کردن که خودم رو از قید ادم اشتباه دراوردم 

بله متوجهم ، کلا داشتم نظر خودم رو میدادم ، چ بسا چنین ادمایی اطرافم بودن و انقد پشتوانه داشتن که ب ...

بله حمايت خانواده و اعتماد ب نفس خود دخترا مهمه