عزیزان توی پروتئین تراپی مو خیلی به کف سر میچسبه و صاف میشه؟ من دوست ندارم خیلی صاف بشه یا این یه ذره پف موهام بخوابه
توی پروتئین تراپی دقیقا مو چطوری میشه؟
دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایهایترین مسائل پذیرفته میشود.
دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایهایترین مسائل پذیرفته میشود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماله ما که نچسبید .همون بعد همون حتما خشک شه با باد سشوار و ماسک مو
پس شبیه کراتین نمیشه
جون دوستم کراتین کرد وای من میدیدمش موهاش چسبیده خیلی هن صاف و شلاقی شده
شسوار حتمیه؟