2777
2789
عنوان

شوهرم بادوستاش رفته خوش گذرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 29 پست

اگه زیادم نمیره اومد باهاش بد اخلاقی نکن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دیر‌به دیر میره اشکالی نداره بزار بره ولی اگه همیشه میره که اصلا خوب نیست 

منم شوهرم خیلی اهل رفیق بازی نیست چندتا دوست داره که متاهلن با هم رفت و آمد خانوادگی داریم ولی تو کارش دوتا شریک داره که مجردن البته من دیدمشون میشناسمشون ولی گاهی غیر مستقیم میگم که دوست ندارم با مجردا بری بیرون دیگه خودش فهمیده هر وقت بهش زنگ میزنن که بریم بیرون خودش نمیره یه بهانه میاره نمیره شما هم خیلی محترمانه و غیر مستقیم بهش بگو که یه وقت لج نکنه و بهش بر نخوره 

زندگی زیباست ...
واییی خواهر شوهرمنکه آدم بشونیس

به نظر من اگه همش آدم بگه نرووووو بدتر میکنن فقط باید با صحبت کردن ملایم بهشون فهموند 

وگرنه براشون عادت میشه منکه الکی بهش میگم تو نیستی دلم برات تنگ میشه دوست دارم پبشم باشی و ... از این حرفا اونم سریع تحت تاثیر قرار میگیره 😊😊

زندگی زیباست ...
تو خانواده شوهرم این چیزا عادیه شوهرمم عاشق بیرون رفتنه

آخه اینطوری که نمیشه اینا همش سرکارن وقتی میان خونه اگه دوباره برن بیرون پس کی همدیگرو ببینیم 

زندگی زیباست ...
چون عاشق بیرون رفتنه میترسم اگ همیشع نزارم ازم زده بشه

کجا رفته، چیکار میکنن دور هم؟ 

لابد قلیون و.. 😕

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
به نظر من اگه همش آدم بگه نرووووو بدتر میکنن فقط باید با صحبت کردن ملایم بهشون فهموند  وگرنه ب ...

والا ازاین حرفا زیاد میزنم ولی شوهرم خیلی عشق بیرون رفتن داره فایده نداره