2777
2789
عنوان

وز شدن موی کراتین شده

112 بازدید | 11 پست

دوستان من سه روز پیش موهامو کراتین کردم و الان رفتم حموم با شامپوی‌ معمولی شستم و بعد از حموم روغن ارگان زدم و با شلوار کامل خشک کردم

اما یه مشکلی هست یه سمت سرم شلاقیه، یه سمت دیگش‌ یه ذره‌ ی خیلی خیلی کم حالت گرفته چرا؟ مشکل چیه؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو معمولی زدی؟؟مگه نمیگن نباید بزنی

دو بار در هفته 

یه بار عادی یبار شامپو مخصوص

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
عزیزم اول اینکه نباید ساقه مو رو با شامپو معمولی شست فقط فری سولفات بعدم باید درست سشوار کنی سشوار ر ...

الان برم با شامپو و ماسک مو مخصوص بشورم درست میشه؟😭

میگن اصلا نباید بزنی شامپو معمولی به محض اینکه بزنی حالت میگیره من تا یک سال موهامو صاف نگه داشتم

الان برم حموم با شامپو کراتین بشورم درست میشه؟😭

الان برم با شامپو و ماسک مو مخصوص بشورم درست میشه؟😭

اره عزیزم درست میشه حتما ماسک بزن همیشه بعدم درست سشوار کنی حتما درست میشه من دو ساله موهام گراتینه هیچی نشده فقط ریشه موهام نداره

اره عزیزم درست میشه حتما ماسک بزن همیشه بعدم درست سشوار کنی حتما درست میشه من دو ساله موهام گراتینه ...

الهی فداتون بشم 

آرومم کردید داشتم سکته می کردم😭