2777
2789
چقدر دلم برات سوخت که حتی تو ذهنتم نمیتونی قبول کنی زنی توسری خور نباشه

دلت واسه خودت بسوزه که توی مجازی هارت و پورت داری برای من نسوزه من خوشبختانه نیازی ندارم به عور و ادا 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت واسه خودت بسوزه که توی مجازی هارت و پورت داری برای من نسوزه من خوشبختانه نیازی ندارم به عور و اد ...

😑خجالتم میشه که باتو همجنسم همین ...

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه ها قبلا فهمیدم ک خیانت کرده اره مطمعنم خودم دیدم امروز توروم وایساد گفت اره دوسش دارم منم عصبی شدم چنتا حرف بهش زدم اونم خیلی کتکم زد بدنم همه سیاه کبوده ....انگشت خودشم شکست..

دلم خیلی برای خودم میسوزه

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

برای شما حرف مفت زنها هم همیشه حرف مفت وجود داره کاش در موقعیتش. قرار بگیری و ببینی از استارتر هم ضع ...

عزیزم اول اینکه من بی کس نیستم 

دوم اینکه کاش شما جای اینکه از روی بدجنسی برای همجنست بد بخوای از حقوقت سر در میاوردی و همچنین چیزایی رو نمیگفتی حرف مفت .‌‌

بعدم از قانونم سر در میارم چون رشته ام حقوق بوده 

اگ ما زنا جلوشون سکوت نمیکردیم مردی جرات همچین جسارتی رو نمیکرد

الانم دیگ عهد بوق نیست ک زنا بسوزن بسازن 

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم اول اینکه من بی کس نیستم دوم اینکه کاش شما جای اینکه از روی بدجنسی برای همجنست بد بخوای از حقو ...

از روی بدجنسی رو از کجا فهمیدی؟

از چارتا کتاب دانشگاهی که خوندی؟

پس گیر آدم بد نیفتادی

منم خدا رو شکر گیر آدم بد نیفتادم اما به اندازه موهای سرم دیدم آدمای بدی که حرفای امثال شما که فرمایش فرمودین اگه من بودم فلان و بهمان می کردم به ی ورشون هم نیست 

شما این شعارهات به درد آدمای نرمال می خوره و جواب میده نه مرد وحشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
😑خجالتم میشه که باتو همجنسم همین ...

با وجود همچین زنا با همچین عقایدی و یک بار کوتاه اومدن مردا وقیح ترو وقیح تر میشن .

از روی بدجنسی رو از کجا فهمیدی؟از چارتا کتاب دانشگاهی که خوندی؟پس گیر آدم بد نیفتادیمنم خدا رو شکر گ ...

چون به من گفتی کاش دچار همچین مردی میشدی فهمیدم حرفت از روی بدجنسی هست

بجای حمایت همجنست همچین حرفی میزنی

از روی همون کتاب ها قراره از حقمون دفاع کنیم پس چی

مرد وحشی مگ قانون جنگله؟ ک هرکی زورش بیشتر ؟

منم تا دلت بخواد از این مردا دیدم ک زناشون ساکت ننشستن و گواهی پزشک قانونی گرفتن حقشون گرفتن

عزیزم اول اینکه من بی کس نیستم دوم اینکه کاش شما جای اینکه از روی بدجنسی برای همجنست بد بخوای از حقو ...

سلام میشه درخواستمو قبول کنین خواهش میکنم ...میخوام چنتا سواله بپرسم که شوهرم همش تهدیدم میکنه😔😔❤️‍🩹

اون دختره از خداشه طلاق بگیره زن این هرزه خف خط بشه

بزار این هرزه ها برن با هم خلایق هرچه لایق 

یه نفر دیدم زنیکه ازبس هول بود آخرش شوهرش طلاقش داد رفته صیغه یه مرد زن دار با سه تا بچه شده خاک تو سرش کنن زنیکه بی شرف 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

بزار این هرزه ها برن با هم خلایق هرچه لایق یه نفر دیدم زنیکه ازبس هول بود آخرش شوهرش طلاقش داد رفته ...

واقعا راس میگی میرم منتظر یه کارام ک درس بشه رفتم بزار برن ب درک