2777
2789
عنوان

کیک پزها میشه بیاین

96 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوبین 

من دیروز خامه فرم دادم اومدم امروز یه کیک دیگه مو آستر کشی کنم خامم یکمی فرمشو از دست داده بود بااین حال فیلینگ کردم و آستر کشی حالا کاورش کنم مشکلی بوجود میاد؟ 

اطلاعی ندارم😅

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تچکر می کنم

قربونتون برم😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

فیلینگ اشکال ندارهخامه جدید کاور کشی کن حتما

آخیش خیلی استرس داشتم خامم حیوانی بود بعد یه کوچولووووو یخ داشت داخلش خیلی کم فک کنم برا همین فرمشو زود از دست داد وگرنه هروقت فرم میدم تا یک هفته هم مثل سنگه

خوب خداروشکر اوکیه برا فیلینگ ؟نه برا کاور دوباره فرم میدم

اگه خیلی شل نیست برا فیلینگ استفاده کن. اگه خیلی شل شده یه کوچولو پودرکاسترد بریز دوباره با همزن بزن که حداقل بتونی بین کیکت استفاده کنی

سعیکن همیشه به مقدار نیازت خامه فرم بدیمن اضافه شو فریز می کنم برا تزیین کیک خونگی خودمونی (کاور نه ...

منم اضافه شو اکثرا تو گاناش استفاده می کنم ولی این از دیروز بود فک نمیکردم فرمشو از دست بده بااین حال آنقدر شل نبود از رو کیک بریزه ها یا شره کنه یکم شل تر از همیشه بود