من دیروز خامه فرم دادم اومدم امروز یه کیک دیگه مو آستر کشی کنم خامم یکمی فرمشو از دست داده بود بااین حال فیلینگ کردم و آستر کشی حالا کاورش کنم مشکلی بوجود میاد؟
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱
آخیش خیلی استرس داشتم خامم حیوانی بود بعد یه کوچولووووو یخ داشت داخلش خیلی کم فک کنم برا همین فرمشو زود از دست داد وگرنه هروقت فرم میدم تا یک هفته هم مثل سنگه
سعیکن همیشه به مقدار نیازت خامه فرم بدیمن اضافه شو فریز می کنم برا تزیین کیک خونگی خودمونی (کاور نه ...
منم اضافه شو اکثرا تو گاناش استفاده می کنم ولی این از دیروز بود فک نمیکردم فرمشو از دست بده بااین حال آنقدر شل نبود از رو کیک بریزه ها یا شره کنه یکم شل تر از همیشه بود