سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27418 عنوان آمپول لاغری ملیتاید 112 بازدید | 4 پست کسی استفاده کرده؟من وزنم پایین نمیاد با رژیم ولی از عوارض این امپول میترسم کسی استفاده کرده ؟راجب میزان کاهش و عوارضش میگید در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍 1403/11/10 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevi_99 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 20 سلام عزیز.خریدی آمپولو یا نه؟منم میخوام بخرم البته پیش دوتا دکتر غدد رفتم ندادن نمیدونم آزاد میشه خرید یا نهمنم تیرویید دارم قرص میخورم نرماله ولی میترسم این آمپول تاثیر بد بزاره
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27418 سلام عزیز.خریدی آمپولو یا نه؟منم میخوام بخرم البته پیش دوتا دکتر غدد رفتم ندادن نمیدونم آزاد میشه خر ... نه هنوز نخریدم تو مرحله پرس و جو هستم شک دارم هنوزچند کیلو اضافه وزن داری؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
sevi_99 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 20 نه هنوز نخریدم تو مرحله پرس و جو هستم شک دارم هنوزچند کیلو اضافه وزن داری؟ ۲۱کیلو تقریبا اضافه دارم ولی اصلا اراده ی رژیم ندارم زود جا میزنم مخصوصا شیرینیجات ک میبینم
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27418 ۲۱کیلو تقریبا اضافه دارم ولی اصلا اراده ی رژیم ندارم زود جا میزنم مخصوصا شیرینیجات ک میبینم منم حدود ۲۰ کیلو نمیدونم چیکار کنماصلا نمیدونم پیش چه دکتری باید برم که بنویسه برام در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍