2777
2789
عنوان

به هیچ کسی پول قرض ندینننننننن

177 بازدید | 20 پست

چرا هر کی از من پول بگیره دیگه پس نمیده ..الان خودم احتیاج دارم ولی روم نمیشه بگم .. از سال پیش پول دست یکی دارم ، ماه پیش هم باز گرفت.  یکی هم ۵ ماهه..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

تو نی نی سایت یکی ازم ده میلیون قرض خواسته بدم یا ندم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا روت نمیشه؟!

چون آدم نزدیک زندگیمن ...انقدر هم دارن که خدا میدونه ...من بدبختم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
تو نی نی سایت یکی ازم ده میلیون قرض خواسته بدم یا ندم

مت به فامیل دادم نمیتونم پس بگیرم ..‌خود دانی

من همیشه دیدم طرف نمیده میگم فلانی هروقت خواستی بزنی فلان قدشو بزن این کارتم یا میگم اونی که به کارت ...

خدا ازشون نگذره ...یه اخلاق گندی هم دارن که بخوای به تریش قباشون بر میخوره ..‌سال پیش رو هم فراموش کرده ، به روی خودش نمیاره

چون آدم نزدیک زندگیمن ...انقدر هم دارن که خدا میدونه ...من بدبختم

ببین یه چیزی بهم ثابت شده 

تو پول قرض دادن باید ادم پرویی باشی 

تو وقتی به یکی پول میدی باید یه تایم مشخص کنی که طرف پول و بهت بده ، اگر سر تایم برگردوند که اوکی اگر نه زنگ بزن و بهش بگو ، اگر شعور و شخصیت داشت که میده بهت اگر نه باید هر روز زنگ بزنی و یاداوری کنی چون نشون میده اون ادم شخصیت نداره و ادم مسئولیت پذیری نیست و دیگه هم پول قرض نده 

وقتی خودت وضعیت مالیت اوکی نیست و نیاز داری نباید بگی زشته و فلانی ناراحت میشه ، مگه تو الان ناراحت نیستی که وضعیت مالیت اوکی نیست؟مگه برای اون مهمه؟نه ، پس سعی کن روت بشه 

خدا ازشون نگذره ...یه اخلاق گندی هم دارن که بخوای به تریش قباشون بر میخوره ..‌سال پیش رو هم فراموش ک ...

ببین بنظرم مقصر خودتی 

باید پاپیچ بشی پولتو پس بگیری

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به یکی دوازده ملیون دادیم چک‌کشیده بود زنشو برده بودن زندان بابت پاس نشدن چک پول دادیم رفت پایش کرد بعد سه ماه گفتیم پول رو بده گفت میخواستی ندی مگه چاقو زیر گردنت بود😐😐

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین یه چیزی بهم ثابت شده تو پول قرض دادن باید ادم پرویی باشی تو وقتی به یکی پول میدی باید یه تایم م ...

وضع مالیم بد نیست اما خوب کی تو این دوره زمونه پول اضافه داره ! یه عروسی غیر منتظره دعوت شدم ...نوه خاله مامانم ..میخام برم خرید ...

خدا ازشون نگذره ...یه اخلاق گندی هم دارن که بخوای به تریش قباشون بر میخوره ..‌سال پیش رو هم فراموش ک ...

اییی این دیگ خیلی دهن سرویسه/:

من خودم نه از کسی میگیرم نه به کسی میدم خیلی کم پیش میاد نهایت به کسی که تو رودروایسی نمیمونم قرض میدم به بقیه میگم ندارم