2777
2789
عنوان

وزن جنینم کمه میشه بیاین😢

60 بازدید | 7 پست

۳۱هفته سونو رفتم که ۱۵۰۰ بود خیلی ناراحتم هرچی هم میخورم وزن خودم بالاتر نمیره ک ببینم وزن جنینم بالاتر رفته یا ن،اصلا استرس میگیرم بخوام سونو برم بازم بگه وزنش کمه😔

روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
دلستر تلخ، بستنی، کباب، خامه برای وزن گیری خوبه البته اگه مشکل قند و این چیزا نداری

دلستر میخورم ولی راستش تلخ نه چون دوس ندارم باقی چیزایی هم ک گفتی میخورم هرشب ولی انگار ن انگار ،رفتار اطرافیان ناراحتم میکنه همش میگن بچت ریزه خب چیکار کنم مگه دست منه وزن نمیگیره😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلستر میخورم ولی راستش تلخ نه چون دوس ندارم باقی چیزایی هم ک گفتی میخورم هرشب ولی انگار ن انگار ،رفت ...

ببین هیچ ربطی نداره پسرم به دنیا اومدنی وزنش ۳۵۵۰ بود اما الان از تمام هم سن هاش لاغرتره🥲 پس غصه وزنش رو نخور حتی کم وزن هم باشه بعدا میتونه تپل بشه

ببین هیچ ربطی نداره پسرم به دنیا اومدنی وزنش ۳۵۵۰ بود اما الان از تمام هم سن هاش لاغرتره🥲 پس غصه وز ...

خدا حفظش کنه برات ،اخه نگران اینم هستم ک نکنه خدای نکرده با وزن کم دنیا بیاد دستگاه بره بعدش

خدا حفظش کنه برات ،اخه نگران اینم هستم ک نکنه خدای نکرده با وزن کم دنیا بیاد دستگاه بره بعدش

ممنون عزیزم ، اصلا استرس نداشته باش هرچقدر شرایطت آروم تر و ریلکس تر باشه بهتر وزن میگیره دلستر کلاسیک رو هم اگه حالت بهم نمیخوره امتحان کن شاید جواب باشه واست

ممنون عزیزم ، اصلا استرس نداشته باش هرچقدر شرایطت آروم تر و ریلکس تر باشه بهتر وزن میگیره دلستر کلاس ...

مرسی عزیزم از راهنماییت🌺