2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری میگی حسوده دیگه

مگه میشه ادمارو عوض کرد

قطع ارتباط نمیتونی ولی حداقل ارتباطو کم کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راحت قطع رابطه کن

من عروس خالم ، زن عموم بشدت ادمای حسودی بودن

اول تو مهمونیا فقط در حد سلام باهاشون صحبت میکردم

حتی اگه تنها میموندم باهاشون حرف نمیزدم

به مرور زمان ،انقد رابطمون کم شد که عید به عید فقط خونم میان

مطمئنی حسودی میکنه؟‌شاید مشکل چیز دیگه ایه

خیلی واضح حسادت میکنه بیشتر روی قیافه و قد نمیتونم باهاش قطع رابطه کنم میاد در خونمون نسبت فامیلی داریم نمیتونم چیزی بهش بگم سریع به مادرش میگه 

اول باید خوب فکر کنیم ببینیم خودمون حسودیم یا واقعا اون حسوده

فک کن با هم برید آرایشگاه اول اون آرایش کنه پاشه خودشو ببینه کلی ذوق کنه و تشکر کنه بعد که تو آرایش کنی بره تو هم به آرایشگری گیر بده که اینجام خط افتاده خط چشم من چرا مثل این نشده ولت نکنه بگه دامنتو با دامن عوض کن وسط مجلس ولت نکنه بگه صندل هاتو بده به من خودت پا برهنه باش این غیر از حسود و پر رو چی می‌تونه باشه