2777
2789
عنوان

زندگی در مریوان

838 بازدید | 32 پست

بنظرتون میشه مریوان زندگی کرد کار پیدا میشه چجوریه کسی آشنایی داره؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی من عاشق کردستانم اره بابا میشه

ایلام هم مریوان داره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام من دوسال مریوان بودمسخته هیچ امکاناتی ندارهشغل برا اقایونش نیست چه برسه به خانمها

حالا من به شوهرم میگم بریم شهرتون خونه بگیریم چون خیلی دوست دارم اونجا اما خب به قول شما همسرم میگه سخته زندگی اونجا 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

وایی من عاشق کردستانم اره بابا میشه

واقعا میشه کار هم گیر میاد ؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

حالا من به شوهرم میگم بریم شهرتون خونه بگیریم چون خیلی دوست دارم اونجا اما خب به قول شما همسرم میگه ...

به خدا مردمش خیلی خوبن و طفلیها هیچ امکاناتی ندارن

هر سال کلی کوله بر و شوتی از جوونهای مثل دست‌گلشون پر پر میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

من در مریوانم عالیه

خونه هاش چجوریه ما یه پنجاه متری پیدا کردیم تو دیوار زده دویست و بیست مجبوریم دستمون خیلی خالی هست همه عمرم شیراز بودم برام مهم نیست برم فقط همینقدر طلا دارم پس اندازم ندارم میترسم بفروشیم طلا رو بریم ضرر کنیم شوهرم از چشم من ببینه بنظرت چکار کنم الان اینجا کارگر هست اونجا کار پیدا میشه واسش ۴۵ سالشه

به خدا مردمش خیلی خوبن و طفلیها هیچ امکاناتی ندارنهر سال کلی کوله بر و شوتی از جوونهای مثل دست‌گلشون ...

اره اما امکانات چرا خوبه بهترین بیمارستان ها داره و پزشک داره 

خوده کردستان شهر امکانات خوبی داره 

وایی اره من خیلی دوست دارم فامیلای شوهرمم دوست دارم انقد مهمون نوازن 🌺🌺🦋🦋🫀🫀🥺

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید