2777
2789
عنوان

امروز آزمایش سل فری دادم

106 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من باردارم ۱۳ هفته و ۳ روزم 

امروز تست سل فری دادم چون سنم بالای ۳۵ ساله و آزمایش غربالگری اول ریسک متوسط نشون داد یعنی ریسک ۱ به ۴۲۳

میخوام بدونم کسایی که شرایط مشابه من داشتین سل فریتون جوابش خوب بود و اینکه چند روزه اومد؟

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

ببین عزیزم اینا پول جیب مردم خالی کردنه تمام بالای ۳۵ ساله و می فرستن سل فری 

الکی میگن ریکس بالا 

هیچ خبری نیست 

ببین بچه اگه چیزی باشه تو سونو مشخصه 

توکل به خدا هیچی نیست 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من سر دوتا بارداریم این آزمایش دادم و چندروز پر استرس و گذروندم از من ب تو نصیحت ی ذره هم ...

مرسی عزیزم بخدا اینقد که این آزمایشا به آدم استرس وارد میکنن آدم از بچه دار شدن پشیمون میشه خدا کنه واسه منم مثل شما خوب بشه نتیجش

عدد ان تی هم خوب بود ۱.۶۳ بود مشکلی نبود خدا رو شکر ولی چون سنم بالای ۳۵ ساله واسه غربالگری ریسک متوسط شد

مرسی عزیزم بخدا اینقد که این آزمایشا به آدم استرس وارد میکنن آدم از بچه دار شدن پشیمون میشه خدا کنه ...

منم ۳۶ البته نشدم ولی ۳۵ رد کردم  ب خاطر سنه و اینکه جدیدا باب شده آزمایشگاها برا پول دراوردن ریسک میزنن تازه ان تی من ۱/۵ بود 

اینم از پسرم ک مثل فرشته ها خوابیده ی ذره هم ب دلت بد راه نده

منم ۳۶ البته نشدم ولی ۳۵ رد کردم ب خاطر سنه و اینکه جدیدا باب شده آزمایشگاها برا پول دراوردن ریسک م ...

ماشالا عزیزم خدا حفظش کنه گل پسرت رو 

دقیقا بخاطر خالی کردم جیب مردمه اینهمه هزینه به کنار استرس از همه چی بدتره

ببین عزیزم اینا پول جیب مردم خالی کردنه تمام بالای ۳۵ ساله و می فرستن سل فری الکی میگن ریکس بالا هیچ ...

دقیقا همینطوره عزیزم

هرچقدرم که سونو خوب باشه سن که بالای ۳۵ باشه ریسک رو میزنه متوسط یا پرخطر