2777
2789
عنوان

حاضر جوابها بیان

74 بازدید | 10 پست

اگر کسی به کمال گرا بودن شما تیکه بندازه چی جواب میدید. مثلا بگه کسی ک کمال گراست از عقده های بچگیش میاد چون زیاد کتک خورده ک خیلی تمیز باشه یا توهرچیزی بخاد عالی باشه وگرنه یه خونه ک توش بچه هست بااااید کثیف باشه طبیعتا. شما باشیر

د چی جواب میدید

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

میگفتم کمالگرا بودن عیب چندان بزرگی نیست

شخصیت بی ریشه ای مثل شما داشتن عیبه

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اره تمیزی و کثیفی ریشه دربچگی داره باید دید طرف مادرش زن تمیز ومرتبی بوده یا کثیف و نامنظم بچه نگاه به مادرش میکنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بهتر نیست شما با چنین فرد احمقی هم کلام نشید 

چون شما هر جوابی هم بدید یک جواب مزخرف تر بی منطقی  آماده دارند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بهتر نیست شما با چنین فرد احمقی هم کلام نشید چون شما هر جوابی هم بدید یک جواب مزخرف تر بی منطقی آما ...

عجیبه برام ک من اصلا کاری به خونه زندگیش ندارم ولی بی دلیل و بی مقدمه راجع به تمیزی و تربیت بچه هام تیکه میندازه ک تو کمال گرایی چون عقده داری

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
عجیبه برام ک من اصلا کاری به خونه زندگیش ندارم ولی بی دلیل و بی مقدمه راجع به تمیزی و تربیت بچه هام ...

این رسما دیوانست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عجیبه برام ک من اصلا کاری به خونه زندگیش ندارم ولی بی دلیل و بی مقدمه راجع به تمیزی و تربیت بچه هام ...

خودش حتما عرضه نداره خونه داری کنه اینو بش بگو

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

سلام خوب هستید ؟ تاپیک اخرتون و خوندم 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4