2777
2789
عنوان

كي دلش پره امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست

منم دلم گرفته 3روزی میشه.اصلا حوصله خودمو ندارم حوصله هیشکیو ندارم

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال دختر زندگیو فلج کنیم فقط واسه یکم قر و اطوار زمین؟ اروم باش عزیزم خودتو اذیت نکن ارامش خیل ...

اخه اگه همون زلزله بود بتزم اینکه همه جا میگن زلزله بزرگتر تو راهه انتظارش ادمو از پا درمیارهدیشب به حدی حالم خراب بود که قلبم درد میکرد زده بود به دست چپم فکر کنم قبل زلزله بمیرم

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من که داغون شدم هرچی به خودم دلداری میدم باز همونطوریم دیروز نشستم گریه کردم فکر و ذکرم شده زلزله با ...

چاره ای نداریم باید تمام تلاشمونو بکنیم بهش فکر نکنیم منم بچه دارم به این خاطر ترس برم داشته وگرنه بلاخره یه چیزی میشد دیگه.قبل از خوابت با خداحرف بزن از تمام دل نگرانی هات بهش بگو.شاید رحم کرد و زمینش اروم شد

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
اخه اگه همون زلزله بود بتزم اینکه همه جا میگن زلزله بزرگتر تو راهه انتظارش ادمو از پا درمیارهدیشب به ...

زلزله غ.قابل پیش بینیه اونی ک پیش بینی میکنن لابد چیزی فراتر از زلزله س!

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
اخه اگه همون زلزله بود بتزم اینکه همه جا میگن زلزله بزرگتر تو راهه انتظارش ادمو از پا درمیارهدیشب به ...

منم همینم همش چشمم ب درو دیواره .لوستر نشیمن رو باز کردیم لامپ بستیم .سیمش بلند بود شوهرم تاکرده بود سیم لامپ رو چسب زده بود  ک کوتاه بشه .من خولبیده بودم رو مبل زل زده بودم ب لامپ ک لرزید بفهمم یکدفعه چسبش باز شد سیمش دراز شد انقد جیغ زدم شوهرمو صداکردم گفت زلزله .بعد دیدم تا سیم باز شده .اما استرس زلزله رو کشیدم😅😅

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
خونه ابجیم باکپسول ترکیده حالشون بده دامادم هفتاد درصد سوخته خاهشا ازهمتون یه صلوات بفرستین برا سلام ...

ای داد عزیزم خدا بهشون سلامتی بده چه اتفاق بدی خواهرت چطوره 

دعامیکنیم انشاله ک سلامتیشون رو بدست بیارن 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

خدانکنه عزیزم

ببین زلزله که قابل پیش بینی نیست

اینم که میگن فقط حدسه و بر اساس یه سری مطالعاته 

شاید نیاد اصلا

خودتو مریض میکنی اینجوری

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خونه ابجیم باکپسول ترکیده حالشون بده دامادم هفتاد درصد سوخته خاهشا ازهمتون یه صلوات بفرستین برا سلام ...

ايشالا بهتر ميشن عزيزم خودتو ناراحت نكن دعا كن فقط

نگران نباش دعا ميكنم براشون اگه خدا قبول كنه