الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیال دختر زندگیو فلج کنیم فقط واسه یکم قر و اطوار زمین؟ اروم باش عزیزم خودتو اذیت نکن ارامش خیل ...
اخه اگه همون زلزله بود بتزم اینکه همه جا میگن زلزله بزرگتر تو راهه انتظارش ادمو از پا درمیارهدیشب به حدی حالم خراب بود که قلبم درد میکرد زده بود به دست چپم فکر کنم قبل زلزله بمیرم
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !
من که داغون شدم هرچی به خودم دلداری میدم باز همونطوریم دیروز نشستم گریه کردم فکر و ذکرم شده زلزله با ...
چاره ای نداریم باید تمام تلاشمونو بکنیم بهش فکر نکنیم منم بچه دارم به این خاطر ترس برم داشته وگرنه بلاخره یه چیزی میشد دیگه.قبل از خوابت با خداحرف بزن از تمام دل نگرانی هات بهش بگو.شاید رحم کرد و زمینش اروم شد
اخه اگه همون زلزله بود بتزم اینکه همه جا میگن زلزله بزرگتر تو راهه انتظارش ادمو از پا درمیارهدیشب به ...
منم همینم همش چشمم ب درو دیواره .لوستر نشیمن رو باز کردیم لامپ بستیم .سیمش بلند بود شوهرم تاکرده بود سیم لامپ رو چسب زده بود ک کوتاه بشه .من خولبیده بودم رو مبل زل زده بودم ب لامپ ک لرزید بفهمم یکدفعه چسبش باز شد سیمش دراز شد انقد جیغ زدم شوهرمو صداکردم گفت زلزله .بعد دیدم تا سیم باز شده .اما استرس زلزله رو کشیدم😅😅