2777
2789
عنوان

تو گاو صندوق شوهر خیانتکارم قرص تاخیری پیدا کردم🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز بر فرض ایشون نصف خونه رو به نام شما زد و زمین هم برای شما خرید،اگر دوباره مرتکب خیانت شد که احتمالش خیلی زیاده تمام اون اموال چه دردی از حال روحی شما دوا میکنه؟؟ایشون با خرید ملک و به نام زدن مجوز خیانت از جانب شما میگیره انگار شمارو خریده

خودت صلاحتو قطعا بهتر میدونی ولی اگر من بودم جدا میشدم و مهریه هم‌میگرفتم

زندگی با اینجور افراد یعنی همیشه شکاک بودن و پاییدنشون واقعا روان برات نمیمونه

اگر بچه ای هم داری اونم تو این شرایط بزرگ بشه قطعا اسیبش از جدا شدن پدر و مادرش بیشتره

دختر چقد ارومی پاااررش کن جیغ و داد را بنداز خونه بی خونه چیه غلط کرده مگه شهر هرته خیانت کنه گردن ن ...

همین روش درسته.

فقط یه سوال

اگه بعد از این پاره کردن ها شوهره روش باز شد.گفت اصلا خیانت کردم دلم خواست کی بیاد درستش کنه.

همه جا نمیشه پارش کنی باید شرایط رو بسنجی.

یه کم ارومتر

همین روش درسته.فقط یه سوالاگه بعد از این پاره کردن ها شوهره روش باز شد.گفت اصلا خیانت کردم دلم خواست ...

دلت خواست؟مهرمو گذاشتم اجرا جهازم و از یخچال گرفته تا قاشق وای خوری و برداشتم  بردم مجبور شدی واسه مهریه خودت دو دستی خونه به نامم بزنی حالت جا میاد 

اره نه اره

ای بابا خوب باید درمان بشه شما هم با هم در خطر میافتید. ولی اینجور که می گی انگار پشیمونه و سرش به سنگ خورده. دیگه به خودت بستگی داره اگه واقعا می بخشی و فراموش می کنی باش بمون

نه عزیزم سنتی هر دو ازدواج قبلی داشتیم الان پنج ساله ازدواج کردیم

وااای مگه نگفت بهم فرصت بده!!!!! واقع این دیگه توبه نمیکنه توبه گرگ مرگه،بنظرم دیگه فایده نداره،اما زرنگ باش اگه میخوای جدا شی دست پر جدا شو با سیاست ازش خونه و اینا بگیر بعد از زندگیت بندازش بیرون،لیاقت تورو نداره لیاقتش همونان

وااای مگه نگفت بهم فرصت بده!!!!! واقع این دیگه توبه نمیکنه توبه گرگ مرگه،بنظرم دیگه فایده نداره،اما ...

خوشگلم این قرصا از همون قبلا بوده خوب حتی مرده یادش رفته اینا رو اینجا نگه داشته