2777
2789
عنوان

تو گاو صندوق شوهر خیانتکارم قرص تاخیری پیدا کردم🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3572 بازدید | 92 پست

دختر چقد ارومی پاااررش کن جیغ و داد را بنداز خونه بی خونه چیه غلط کرده مگه شهر هرته خیانت کنه گردن نگیره بگو میرم پرینت خطت و میگیرم به بابات بگو بره بالا تا پایینشو بزنه اشپزی نکن اشپزی تغطیل بگو برو همونا برات غذا بپزن جا خوابت و عوض کن تو خونه لباس پوشیده بپوش نزار بهت دست بزنه معلوم نیست چند تا بیماری گرفته از اون زنه جیغ و داد را بندازاا بگو غلط میکنی زن میگیری که خیانت کنی بگو اصلا بیحا میکنی اسم طلاهامو بیاری صد سال سیاه نمیدم طلاهامو بفروشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیربنت گرفتم همون با پرینت مجبور شد خیانتش رو گردن بگیره

بگو این سری مهریمو میگیرم خودت مجبور شی خونه دو دستی به نامم کنی تهدیدش کن جهازتو بردار ببر خونه بابات اشپزی نکن برو بگو میرم داذگاه شکایت میکنم خودشون ازت ازمایش بگبرن حالا رفتی با اون زنه انقدر پررویی به منم تهمت میزنی؟