2777
2789
عنوان

توقع داشتن خوبه یابد

199 بازدید | 24 پست

ما با خانواده همسرم تو یه ساختمونیم شوهرم زحمت کش و خوبه صبح میره کار شب میاداما خرجا انقدر بالاست چون بچه هم داریم همیشه کم میاریم، یه خواهر شوهر دارم هرروز ساعت دو ک میشه یعنی دقیقا رنج دو تا دونیم شوهرش میاره میزارتشون اینجا اخرشبم میاد دنبالشون مادر شوهرم انقدر ب خواهر شوهرم و بچه هاش میرسه جونشم میده براشون میپزه میزاره جلوشون شبم ک میخان برن غذا میریزه میده میبرن(اینو چند بار دیدم) درصورتی ک شوهر اون یه مفت خورو پروعه، اما من بااینکه بچه کوچیک دارم یبار نمیگه شام بیاین 😐فقط گاهی زنگ میزنه ب من سوین را ببار بببنمش خواهر شوهرم هرروز میاد یعنی دقیقا هرروز اخر هفته ها هم میاد شب میمونه کلن، شمام باشین ناراحت نمیشین خدایی؟ یااگ جای من بودین چ واکنشی داشتین چکار میکردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اگه از دیدگاه مولانا و بزرگان نگاه کنی اونا میگن توقع داشتن از خصوصیات نفس هست و بده و توقعتونو به صفر برسونید. تا خدا به شما لطف کنه. اما از دیدگاه افراد عادی نگاه کنیم بله شما حق دارین و حرص می خوریم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مادر شوهر ندارم ولی شماهم برین شاید فکر میکنه احتیاج ب دعوت ندارین چون نزدیکشونین .

ولی همیشه همینطور ی شوهر خوب نصیبتون شد خداروشکر اونم ی شوهر مفت خور مطمن باش خواهرشوهرت حسرت زندگی شمارو میخوره ک شوهرتون خوب انتظار کلاااا خوب نیست حتا ب مادر چ برسه مادرشوهر ..

خیلی دلم میخاد ارزومه اما خب پولش نیست

خیلی سخته که این چیزارو ببینید، تبعیض خیلی مخربه، سعی کنید محل ندید، فکر کنید نیستن، یک دوستی بود میگفت ریشه همه ناراحتیا توی توقعات خودمونه، انتظارت رو صفر کن که نتونن اذیتت کنن