2777
2789
اره خیلی خوبه که ،ولی برا داداشم نمیگیرمش چون داداشم مسئولیت پذیر نیس

از دید آقایون خیلی لین دختر ساده نیست؟اها اینم بگم اهل سیاست بازی و اینا نیست که کل زندگیش بر پایه سیاست باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دید آقایون خیلی لین دختر ساده نیست؟اها اینم بگم اهل سیاست بازی و اینا نیست که کل زندگیش بر پایه س ...

نمیشه دختر اساس رابطه سیاست زنه ، باید با سیاست حرف بزنی رک و راست بدرد نمیخوره اولش خوبه ولی کسی که صدمه میبینه خودتی 

اخه گف از من سر تری گفم شاید چون زندگیش مثل اون دختره نیس ترجیح میدع یکی مثل خودش باشه

خب میتونستی کلمه بهتر بگی عزیزم 

بگی یعنی یعنی شما خصوصیاتتون بدتره 

درسته اینجا مجازیه ولی یه کلمه اشتباه حرف زدن باعثه دل شکستن یه نفر میشه گلم 

خب میتونستی کلمه بهتر بگی عزیزم بگی یعنی یعنی شما خصوصیاتتون بدتره درسته اینجا مجازیه ولی یه کلمه اش ...

الکی بحث و ماجرا درست نکن ایشون گفتن،  نه  من چیزیو بهش نسبت ندادم از خودش پرسیدم سوال کردن میدونی چیه؟

گلم بحث نکردم بخدا باشه ببخشید باشه ؟؟؟؟؟

آخه چرا حاشیه درست میکنید از یک پیام خوده اون پسر هیچی نگفت و فقط جواب سوال رو داد منم حرفشو پذیرفتم و نسبت بدی بهش ندادم بعد شما در میای ادامشو میگیری 

آخه چرا حاشیه درست میکنید از یک پیام خوده اون پسر هیچی نگفت و فقط جواب سوال رو داد منم حرفشو پذیرفتم ...

عزیزم من الان معذرت خواهی کردم تموم نمیکنی 

غلط کردم ببخشید ❤️🙏