2777
2789
عنوان

مادربزرگ بدجنس

282 بازدید | 11 پست

آقا شوهرم ی مامان بزرگ داره عفریته تمام معنا 

هرجا بریم هرجا بیایم دخالت میکنه با یکی از خالهاش همسایه ابم هرجا بزم زنگ میزنه رامورت میده کاری ندارم

اخیرا من دندونامو کامپوزیت کردم وقت عمل بینیم گرفتم وقت عملمو ب هیچکس نگفته بودم ولی دندونام مشخص بود

بعد رفتم خونه پدربزرگشون شام مادربزرگم برگشت گف ک نوم پیر شده ازبس واس تو خرج کرده خرج تو از خرج ی معتادم زیادتره شوهرم گفت ک مادر اینطوری نگید لطفا من با جونو دل دارم واسش خرج میکنم بعد پدربزرگش گف خیلیی مولداری مگ اینقد خرج میکنی گفتم خداروشکر چیزی کم ندارم گف بجا اینکارا ی خونه بخر از مستاجری دربیا بعد بغض داشتم ولی خندیدم بعد شوهرم گف ک اقا جون اونم ب وقتش الان جوونه الان باید چیزی ک میخواد باشه ن بعدا بعدا واس خرید خونه وقت هست بعد دوبازه مااومدیم خونه پدربزرگش رفته میش فاملمون گفته نومو بدبخت کردیم عروس خیلی ولخرجه اون پسره باید ماهانه ب ننشم خرج بده این عروس اینطور خرج میکنه ک اون نتونه بده 

شوهرمم میگ ککاریت نباشه بزار بگن کار خودتو بگن بنظرت اینسری دیدمش چی بگم

آخه مرد انقد خاله زنک؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی گفته خونه بخرید گفتم حتما سنتون زیاده ایمجوری گفته در هرصورت ب کسی ربطی نداره بنظرم نرو ...

نه سنمون زیاد نیتس اتفاقا دوتامکنم کم سن ازدواج کردیم و بنظرم همینه ک دخالت زیاده تو زندگیمون ...تازه ازدواج کردم تازه عروسم

به اونا ربط نداره رو کاملا قبول دارمولی اگر مستاجری خرید خونه و پس اندازه واجبه

شغل شوهرم خوبه درامدش هم خداروشکر خوبه کلی طلاشکسته خریدم الان بخوام ی خونه متوسط منطقه متوسط بخرم میتونم ولی میخوام جمع کنم یکم بالاتر برم ...

نه سنمون زیاد نیتس اتفاقا دوتامکنم کم سن ازدواج کردیم و بنظرم همینه ک دخالت زیاده تو زندگیمون ...تاز ...

اگ جوابی ام تو روشون بگی بارم تو میشی آدم بده ... من رابطه رو کم کردم دیدم فایده نداره همون ۲ ماهی یبارم چنان تیکه و درشت بارم میکردن ک تا یک ماه تو فکر بودم    بعد از ی روز ک بسیار باهام بدحرف زدن   جوابشونو دادم و قطع رابطه

شغل شوهرم خوبه درامدش هم خداروشکر خوبه کلی طلاشکسته خریدم الان بخوام ی خونه متوسط منطقه متوسط بخرم م ...

خب خداروشکر پس. به حرف کسی گوش نده حالا که شوهرت پشتته هرکاری دلتون میخاد بکنید بعدا. حسرت نشه براتون

این دفعه اصلا نرو که ببینیشون.سر پیری عقلشونو از دست دادن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

فضولی و دخالت کردن شده نون شب خیلی‌ها الان برات مهم نباشه هر چی میگن بگو همینه ک هس با یه خنده بلند 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️