2777
2789
عنوان

کسی که مغازه داره حالا هرچی باشه

76 بازدید | 7 پست

و ماهی 60/70فروشش هستش وقتی ازش میپرسن درآمدت چقدره باید همون 60/70رو بگه یا پولی که در اخر براش میمونه؟ چون بالاخره هرماه خرید و چک هم داره که باید پاس بشن.(کاری به این مسئله که این سوال خصوصیه ندارم). سود هم تقریبا بین 20تا 30درصد میکشه رو اجناس

خودتی😊

در امد کل و میگن اصولا مغازه داران

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم 

مثلا ازون ۶۰ تومن شما باید پول اجاره رو کم کنی ، پول آب و برق و گاز و تلفن کم کنی و یه نکته مهم پول اصل جنسی ک فروختی رو کم کنی تا ببینی چقدر سود برات مونده

مثلا یه جنس میفروشی ۲۰۰ تومن ، ۲۰۰ تومنشم ک سود نیس شما مثلا اونو خودت ۱۲۰ خریدی

باید کم کم دستت بیاد ک چند درصد سود میکشی رو کارات تا ببینی چقدر برات میمونه اخر ماه

البته الان با این هزینه ها و گرونی ماهی ۶۰ ، ۷۰ خیلی کم دیگه

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
نه عزیزم مثلا ازون ۶۰ تومن شما باید پول اجاره رو کم کنی ، پول آب و برق و گاز و تلفن کم کنی و یه نکته ...

اره واقعا کمه ولی چون تو شهر کوچیک هستم میگم بازم خداروشکر قبلا جایی کار میکردم حقوقم 3/4تومن بود.  الان  اجاره امم کمه ماهی 3تومن 

خودتی😊

اگر نظر منو میخوای درامدتو به هیچکس نگو

نمیگم ولی مثلا مامانم بپرسه نمیدونم دقیق باید بگم چقد باورت میشه هرماه خودمو میکشم تا فقط بتونم یه ربع سکه کوچیک پس انداز کنم این ماه و ماه بعد نمیتونم چون هم خ چک دارم هم درامد دم عید میاد پایین

خودتی😊

نمیگم ولی مثلا مامانم بپرسه نمیدونم دقیق باید بگم چقد باورت میشه هرماه خودمو میکشم تا فقط بتونم یه ر ...

به نظر من به هیچکس رقم دقیق نگو . بگو الحمدلله بد نیست انقدری هست که ابرومندانه زندگی کنیم دستمون جلوی کسی دراز نباشه  بگو درامدش عدد ثابت و مشخص نیست ولی کافیه با این جوابا رد کن .عادت نده بقیه رو که ریز زندگیتو بدونن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚