2777
2789
عنوان

اولین دیدار با خواستگار توماشین بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 40 پست
خوب کاری کردی

😁

گفتم اونا دارن یه هفته زنگ میزنن بیان بعد حالا که میگیم باشه میگه بیا بیرون 

اخه اول دفعه که زنگ زدن گفتیم نه ۳۳سالشه بعدم داشتیم میرفتیم مسافرت مامانم گفت بعد زنگ بزنید بعد دو سه هفته زنگ زد من اون موقع خواستگار داشتم جواب بله دادم مامانمینا رفتن خونشون اختلاف طبقاتی داشتیم مادرش خیلی ادم دخالتگری بود بااینکه من ازش خوشم امده بود جواب منفی دادم😔. دوباره زنگ زد گفت دخترتون چی شد جوابش بله یا نه(چون زنگ زده بود دوباره مامانم گفته بود خواستگار دارم)ما گفتیم نه گفت پس بزارید ما بیایم دیگه گفتیم باشه 

حالا اینم هست پسره شغلش خوبه درامدشم بد نیست ولی خونه نداره مامانش گفته خونه خودمو میدم به عروسم بشینه 

شما دراین مورد چی نظر میدید؟پسری که ۳۳سالشه هنوز از خودش خونه نداره؟ 

اون یکی بنده خدا خونش داشت اماده میشد ماشینم داشت شغلشم دولتی بود خیلی پسر خوبی بود فقط به خاطر مادرش جوابمون منفی بود این شغلش شرکتیه نمیدونم قراردادیه یا استخدامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁گفتم اونا دارن یه هفته زنگ میزنن بیان بعد حالا که میگیم باشه میگه بیا بیرون اخه اول دفعه که زنگ زد ...

بهش فرصت بده اومد

رسمی یا قراردادی و سابقه کاریش بگو

خواستگار قبلبت هم خوب نبوده خانواده هم مهمه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بهش فرصت بده اومدرسمی یا قراردادی و سابقه کاریش بگوخواستگار قبلبت هم خوب نبوده خانواده هم مهمه

از چه نظر فرصت بدم؟

بله خانواده خیلیی مهمه ولی خوب چون نزدیک یکماه بود که میشناختمش بهش داشتم دل میبستم خیلی پسر خوبی بود 😔حیف که خانوادش اوکی نبود 

از چه نظر فرصت بدم؟بله خانواده خیلیی مهمه ولی خوب چون نزدیک یکماه بود که میشناختمش بهش داشتم دل میبس ...

یعنی میگم خواستگار جدید یه بار بیاد ببینی

یعنی میگم خواستگار جدید یه بار بیاد ببینی

اها 

امد بنده خدا خیلی صورتش پیر بود موهاش سفید شده بود 

دیگه امروز مامانش خودش پیام داد گفت ایشالا خوشبخت بشی فلان خودشون جوابشون منفی بود دید من خیلی جونم 😄به پسرش نمیخورم 

اخه همه بهم میگن خیلی بیبی فیسی هرکی میبینم میگه ۱۶.۱۷سالته دبیرستانی ولی ۲۵سالمه 😁😄برای همینه باورشون نمیشه بزرگم 😂

اها امد بنده خدا خیلی صورتش پیر بود موهاش سفید شده بود دیگه امروز مامانش خودش پیام داد گفت ایشالا خو ...

عه پس کنسله

منم ۲۸ سالمه ولی بی بی فیسم🤪