2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم دخترم با پسر چت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 148 پست
چجوری مواظبش باشماز مدرسه اومد چه برخوردی بکنم باهاش

سن حساسی ه ،انقد گیر بدین تا یا فراری بشن یا خدایی نکرده خودکشی،اصلا نمیفهمم تو این سن چرا باید برید سرچ کنید زندگی بچه رو

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
چت که چیزی نیستاگه دخترت ساده لوح نباشه و عاقل باشه مطمئن باش گول نمبخوره خودش از چت فراتر نمیره.اگر ...

انگار تو یه گروه درسی پسره اومده تو پی ویش

کل چتشون هم فقط و فقط درباره درس زیست و شیمی بود

فقط سوالای درسی پرسیده بودن

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن منه... با جملاتی مثل پدرت تو رو میکشه، با پسر چت کردی فلان شده و... نزنید بهش مثل یه دوست باهاش رفتار کنید و ازش بپرسید دلیل چت کردنشو و اینکه از کجا می‌شناسه اون پسر رو با خنده هم ازش حرف بزنید فراری نشه ازتون 

عزیزم اول از همه آروم باش و نفس عمیق بکشید 

بعد اینکه به این فکر کن دختر شما مرتکب اشتباااااه بزرگی نشده اول از همه کنارش،باش ، باهاش آروم منطقی و صحبت کن 

نمیگم کار درستی کرده ، ولی اگه شما باهاش دعوا کنی ، درکش نکنی ، از راه غیر معقول وارد بشی ، ممکنه لج بکنه و حرف شما رو گوش نده 

بعد اینکه چت‌شون در چه حد بوده؟

خب چرا نکنم اخه چقدر سن داره مگهشوهرم بفهمه میکشتش

اصلااااا باهاش برخورد بدی نداشته باشین حتی نگین بالا چشمت ابرو

باعث میشه دخترت پنهون کار شه و هیچی نفهمی از کاراش و اینجوری دیگه حتی نمیتونی به عنوان مادر راهنماییش کنی

و اتفاقای بدتر پیش میاد

الان دقیقا چرا داری دق می کنی ؟ چون فهمیدی بچه ت گرایش و نیاز جنسی و عاطفی داره ؟ والدین سرزمینم کی میخوان منطق رو سرلوحه ی تفکراتشون قرار بدن ؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بیشتر به دخترت توجه کن نه اینکه محدودش کنی و نزاری اب بخوره اینجوری باهات لج میکنهبهش محبت کن به پدر ...

خیلی رابطش با باباش خوبه بخدا لب تر میکنه سوهرم براش پول میزنه به کارتش 

با هم پارک میرن

بخدا روز جمعه با شوهرم و دوتا دخترام با هم رفته بودن رستوران

هر شب کشتی و مسخره بازیاشون براه هست

با پسره هم در مورد درس فقط حرف زده بودن

مثلا شما چه فصلی هستید یا روزی چتد سال درس میخونه

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
انگار تو یه گروه درسی پسره اومده تو پی ویشکل چتشون هم فقط و فقط درباره درس زیست و شیمی بودفقط سوالای ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خیلی رابطش با باباش خوبه بخدا لب تر میکنه سوهرم براش پول میزنه به کارتش با هم پارک میرنبخدا روز جمعه ...

ولمون کن تو رو خدا ، فکر کردم س ک س چت پیدا کردی 🤦‍♀️

الان دقیقا چرا داری دق می کنی ؟ چون فهمیدی بچه ت گرایش و نیاز جنسی و عاطفی داره ؟ والدین سرزمینم کی ...

الان که شما فاز روشنفکری برداشتین

من نمیتونم قبول کنم پدر و مادر وجود داشته باشه که قبول کنن دختر بچشون بخاد با پسری باشه

حرف رو همه میزنن موقعیتش فرق داره

والا من دوس دارم قیامت بشه اما بجه هام پا کج نذارن

چجوری مواظبش باشماز مدرسه اومد چه برخوردی بکنم باهاش

عزیزم باهاش صحبت کن.بهش بیشتر توجه و محبت کن .من تواین سن بودم نمونه دولتی درس می‌خواندم درسم عالی بود وهوش خوبی داشتم.از نظر درسی .قصد داشتم پزشک بشم .اما یه پسر از خدا بی خبر منو گول زد .چون پدرومادرم بهم محبت نمی‌کردن .با یه دوست دارم گفتن اون پسر خر شدم . چهار پنج سال طلایی عمرم رفت .....الان خانه دارم .دیپلمم.نتونستم حتی برم دانشگاه.به شدت از نظر درسی ضعیف شدم .مادرم فهمیده بود که من باهاشم .حتی نامزدی هم کردیم اما پسرخوبی نبود و آخرش جدا شدم .من موندم و حسرت و پوچی ....یک عمر شکست.

اگه مادرم روزای اول که فهمیده بود منو تنبیه میکرد .یا اگه باهام صحبت میکرد .هیچ وقت اینطوری نمیشد . این پیام منو به دخترت نشون بده و کاری کن .ماجرای زندگی من براش پیش نیاد. دخترای امروزی با درک و شعور ترن. حتما درک می‌کنه که من چی میگم