2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم دخترم با پسر چت کرده

3772 بازدید | 148 پست

دخترم ۱۵ سالشه تو ایتا دیدم با یه پسره چت کرده دارم دق میکنم😭😭😭

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره اقتضای سنشه 

سعی کن باهاش حرف بزنی در هر صورت شما مادرش هستی براش توضیح بده که این روابط بی سرو ته اصلا براش خوب نیست و اون الان باید روی خودش و درسش تمرکز کنه

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

وااای خدا بهمون رحم کنه

اصلا دیشب رفتیم ی افتتاحیه دخترا ۱۲ساله تا ۱۴ساله همشون با دوس پسراشون اومدن بخدا

راحت قلیون میکشیدن لباسا خو افتضاح

خدایا به خدایت قسم به ما رحم کن

عاقبت فرزندانمان رو بخیر کن

چت که چیزی نیست

اگه دخترت ساده لوح نباشه و عاقل باشه مطمئن باش گول نمبخوره خودش از چت فراتر نمیره.

اگر هم موضوع چتشون اصلا درباره دوستی و اینا نیست که اصلا اهمیتی نداره

اونقدر زن و مرد رو از هم جدا کردیم که مرد و زن بجای اینکه به همدیگه بعنوان انسان نگاه کنن ،فقط بعنوان جنسیت نگاه کردن ،و حرف زدن باهمدیگه بد شد.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
وااای خدا بهمون رحم کنهاصلا دیشب رفتیم ی افتتاحیه دخترا ۱۲ساله تا ۱۴ساله همشون با دوس پسراشون اومدن ...

منم از همین میترسم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

خب چت کنه

بجای حال خرابی و دعوا و شک کردن دوستانه ببرش کافه بشین باهاش حرف بزن. همیشه واسه بچه هاتون رفیق باشید. من ۲۳سالمه و مامانم خیلی همیشه گیر بود تو سن پونزده شونزده سالگی بهم. من همهههه کار کردم. تو محدودیتی ک برام ساخته بود دوست پسر داشتم و ی شیطنتایی کزدم ک الان بهش فکر میکنم شاخ درمیارم. محدودیت و گیر دادن از بچه هیچووووقت ادم خپبی نمیسازه فقط ی دروغگوی حرفه ای میسازه. الان ک باهام رفیق تر شده هیییچی ازش مخفی نمیکنم دوست پسرمو بهش مبگم قزار رفتنمو بهش میگم و الان خیلی زندگیم امن تره

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

بیشتر به دخترت توجه کن 

نه اینکه محدودش کنی و نزاری اب بخوره اینجوری باهات لج میکنه

بهش محبت کن به پدرشم بگو بهش محبت کنه

اروم اروم یکی دیگه رو براش مثال بزن بهش بگو رابطه داشتن با پسر تو این سن چقد بده

کسی که تو این سن با پسر حرف میزنه بخاطر کمبود توجه از سمت جنس مخالفش یعنی پدرشه

پدرش بهش توجه میکنه؟