2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن اگه میشناسی ازاین خانم هاکه کسی رابردن یامیشناسی بگواین شرکت هاکه میگن درسته مطمعنن اماروی تعرفه کارمیکنن مثلامیگن غذامیپزه وفلان کارامیکنه یکی راپیداکن دلسوزباشه ومطمعن که پولی که میگیره کارهم بکنه

پرستاری از خانمی ک زایمان کرده نمیدونم.ولی اینجا برای پرستاری از ادمای مسن و بیمار شبانه روز50میگیرن بعلاوه پورسانت شرکت...البته من تهران نیستم نرخ ها متفاوته

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بنظرمن اگه میشناسی ازاین خانم هاکه کسی رابردن یامیشناسی بگواین شرکت هاکه میگن درسته مطمعنن اماروی تع ...

آره ماهم آدم دلسوز مد نظرمونه شرکتی ها اغلب غر میزنن و فقط کارهای خاص انجام میدن ب هرحال زنی ک تازه زایمان کرده رسیدگی میخواد