2777
2789
عنوان

یه دیقه میشه بیاین

81 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من چند مدته یهو با حالت تهوع از خواب بیدار میشم و بعد اولین استفراغ ی درد خیلی شدیدی میاد ب شکمم

سمت بالای معدم و پهلوهام 

انگار دارن قیچیش میکنن دقیقا اون درد

دکتر نرفتم ولی هر سری میرم ی امپول برا درد معده میزنم تا شبش درده کم میشه و خوب میشم تا چن روز بعد 

بنظرتون ورم معدس یا سنگ کیسه صفرا؟؟ 

خیلیییی میترسم

البته اگ ی بار دگ درد کنه میرم دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگ صفراس 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عععع🥺 چ علایمی غیر اینا داشتنعمل کردن؟

همین دیگه استفراغ صبح البته یه موقع هایی بعد شام از درد میپیچید بابام میبرد بیمارستان مسکن میزدن چیز چرب اینا میخورد بدتر بود. چند سال مقاومت کرد عمل نکنه در نهایت رفت عمل کرد راحت شد. البته صد در صد نیست شاید مشکل دیگه لی باشه ولی حتما برو دکتر

همین دیگه استفراغ صبح البته یه موقع هایی بعد شام از درد میپیچید بابام میبرد بیمارستان مسکن میزدن چیز ...

وای دقیقا اون استفراغ صبح خستم کرده و درد بعد استفراغ با هیچ دردی قابل مقایسه نیس نفسم میره، در این حد بده