2777
2789

از همون اول ازدواج هر شب ز ميزد به شوهرم پسر بيا پيش من من حالم خوب نيست تا ١ سال داستان همين بود الانم هروقت ك باهميم قسنگ انگار هوومه خودش ماشين داره بيرون ميره ولي بازم بخواد جايي بره ز ميزنه شوهر من ببرتش هيچوقتم نميگه زنتو بيار جالب اينه با اون يكي برادرشوهرم اصلا كاري نداره ،،بهش الرژي گرفتم اصلا نميتونم تحملش كنم اون سري بهم ميگفت دانشگاه رفتنت برا چيه بشين تو خونه كلا رو اعصابمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد میگه بشین تو خونه بچه بیار .

مادر شوهر منم چند سری گفتم دنبال کار میگردم برم سرکار سکته کرد از ترسش . فقط میخوان تخت سلطنتشون خالی نباشه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

وای دقیقا مثل من هر روز با شوهرم تماس دارن گاهی فک میکنم من این وسط اضافه ام و اونا تو یه تومن دیگه بریدم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
بند نافشون هنوز وصله شاید

من یبار این حرفو توی تاپیک خودم زدم،یکی از دوستان قورتم داد.گفت من خودم‌روانشناسی میخونم و همچین چیزی نداریم.در واقع حرف یکی از استادای روانشناسی رو رد میکرد🙂

ببین زندگی همینه

متاسفم اینقدر داری اذیت میشی💔

حالتو میفهمم🪴

ببین چه چیزی از این قضیه آزارت میده،اونو رفع کن

اینکه شوهرت می‌ره مامانشو میبینه،بهرحال عجیب نیست

اینکه به مادرش محبت می‌کنه ولی به تو محبت نمیکنه آزارت میده؟

یا 

اینکه مادرش به تو محل نمی‌ذاره و میخواد بگه پسرم هنوز مال کنه و میخواد اذیتت کنه اذیتت میکنه؟

یا اینکه شوهرتو کامل مال خودت میخوای؟

یا حس حسادت به مادرشوهرت داری؟

تا زمانی که این پیام رو دریافت نکنی که چه چیزی رو باید در وجودت از بین ببری، این مسئله حل نمیشه و مدااام اذیتت خواهد کرد..

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
کیه که از مادرشوهرش خوشش بیاد اسمشم نفرت انگیزه چه برسه خودش ایشالا مادرشوهرای بد سریع سقط شن من جمل ...

لعنتی مثلا مادرشوهر من جزو خوب ها حساب میشه . اما در ظاهر خوبه در باطن حسود.

جدیدا داره بامن رقابت میکنه😅😅مثلا من شوهرم چند سری عکس کیک و غذاهامو تو گوشیش نشون مادرش داد . بعد از اون هر سری میاد میبینم غذا درست کرده عکسشو ب شوهرم نشون میده🤣

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

وای دقیقا مثل من هر روز با شوهرم تماس دارن گاهی فک میکنم من این وسط اضافه ام و اونا تو یه تومن دیگه ...

منم همين حس و دارم

رسماً از من متنفره نگاهش به منم بده كلاً از اول با من موافق نبود ميخواست بچه داداششو واسه شوهرم درست كنه

جوجه روانشناسن مثل منشیا جوگیرمیشن حرف اساتید رو قبول ندارن

حیف نمیخوام جنجال بشه وگرنه تگش میکردم بیاد یکم تز بده

من ادعایی توی روانشناسی ندارم.اصلا سوادشو ندارم ولی این حرف در مورد بند ناف عاطفی رو شنیدم و در موردش خوندم یکمی.

ببین زندگی همینهمتاسفم اینقدر داری اذیت میشی💔حالتو میفهمم🪴ببین چه چیزی از این قضیه آزارت میده،اونو ...

مادرشوهرم چون ميخواست بچه داداششو واسه شوهرم درست كنه كلا با من بده 

حتي كلا بد نگاهم ميكنه ميفهمم ازم بدش مياد