2777
2789

اگه دارید بدید دیگه 

خسته شدم چند روزه 

خودم زیاد انگیزه ندارم میخوام کسی همراهم باشه

حداقل ۱۰۰ نفر داخلش باشن ۱ سوال بپرسی ۲ نفر باشن جوابتو بدن

لطفا اگه داری لینکشو بده خسته شدم😫

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

من زدم ولی نمیشه لینک گذاشت تو سایت

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چی گروه زدی؟روبیکا؟ایتا؟

تلگرام

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چند نفرید؟

تاپیک یکی به آخرم شش هفت نفری هستیم 

تلگرام

روبیکا ندارید

هنه ی برنامه هامو حذف کردم الان فقط روبیکا و تلگرام دارم 

ک اونم فقط برای کارمه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

روبیکا نداریدهنه ی برنامه هامو حذف کردم الان فقط روبیکا و تلگرام دارم ک اونم فقط برای کارمه

روبیکا ندارم تلگرام چرا نمیاید؟

روبیکا ندارم تلگرام چرا نمیاید؟

همه ی برنامه هامو حذف کردم فعلا

فقط روبیکا دارم ک اونم بخاطره کارمه

من دارم عزیزم تو تلگرام خیلی هم گروه فعالیه

تلگرام ندارم متاسفانه

فقط تلگرام داری؟

فقط الفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمهرچقدر ازش تعریف کنم کمهمن ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتمتوی دو ماه ...

این قرصو اگه سرخود مصرف کنم عوارض داشته باشه فک کنم

باید زیر نظر دکتر باشه