2777
2789

اگه دارید بدید دیگه 

خسته شدم چند روزه 

خودم زیاد انگیزه ندارم میخوام کسی همراهم باشه

حداقل ۱۰۰ نفر داخلش باشن ۱ سوال بپرسی ۲ نفر باشن جوابتو بدن

لطفا اگه داری لینکشو بده خسته شدم😫

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

من زدم ولی نمیشه لینک گذاشت تو سایت

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی گروه زدی؟روبیکا؟ایتا؟

تلگرام

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

چند نفرید؟

تاپیک یکی به آخرم شش هفت نفری هستیم 

تلگرام

روبیکا ندارید

هنه ی برنامه هامو حذف کردم الان فقط روبیکا و تلگرام دارم 

ک اونم فقط برای کارمه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

روبیکا نداریدهنه ی برنامه هامو حذف کردم الان فقط روبیکا و تلگرام دارم ک اونم فقط برای کارمه

روبیکا ندارم تلگرام چرا نمیاید؟

روبیکا ندارم تلگرام چرا نمیاید؟

همه ی برنامه هامو حذف کردم فعلا

فقط روبیکا دارم ک اونم بخاطره کارمه

من دارم عزیزم تو تلگرام خیلی هم گروه فعالیه

تلگرام ندارم متاسفانه

فقط تلگرام داری؟

فقط الفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمهرچقدر ازش تعریف کنم کمهمن ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتمتوی دو ماه ...

این قرصو اگه سرخود مصرف کنم عوارض داشته باشه فک کنم

باید زیر نظر دکتر باشه