2777
2789

من هفته ۲۰ بارداری ام و دوست داشتم برای خرید و تفریح بریم قشم. این تایپیکم زدم تا اگر کسی دوست توی بارداری سفر کنه نگران چیزی نباشه. اول اینکه اگر صادقانه مطرح کنید ک باردار هستید ردیف جلو و مخصوص ب شما صندلی میدن تا در وقوع خطر بدونن شما کجا نشستید ضمن اینکه لرزش جلوی هواپیما کمتر

قیمت های تک فروشی توی قشم خیلی متفاوت با جاهای دگ نیس فقط مطلب قابل توجه اینه ک اونجا اکثر اجناس خارجی اصلن ک حتی بعضی از مارکاش توی شهرای  دگ پیدا نمیشه ضمن اینکه قیمت ارزونتره معمولا. توی اکثر مغازه ها خبری از اجناس ایرانی نیس خصوصا لوازم آرایشی و بهداشتی

ما ی چمدون سایز بزرگ پر از لباس خریدیم و ی صندلی ماشین و روتختی بچه. فکر میکردیم حتما بهمون اضافه میخوره چون سایز چمدونمون خیلی بزرگ بود ولی اضافه بار ک نخورد ۱۰ کیلوام جا داشتیم. اینم گفتم تا بدونید ی چمدون بزرگ چند کیلو لباس میشه😁😁

کبلویی ۶۱۰۰ ت اضافه بار میخوره 

روز دومم ی گشت کلی رفتیم ک همه جا رو دور زدیم بسیار عالی بود و همه چیش واسم ی تجربه جدید بود😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وسایل گرفتی؟حدودا چقدر شد🤔

واسه سیسمونی حدودا ۱۲۰۰ خرید کردیم حدود ۱۵۰۰ لباس واسه همسرم. بافت و سوییشرت و لباس زیر. قیمتای سیسمونی خیلی دستم نبود نمیدونم ارزون خریدم یا ن. ولی خوبیش اینه ک بعضی مارکا اصن توی مشهد نبودن. مثلا ی وان حموم نوزادی خریدم خیلی جالبه جوری ک توی ظرفشویی ام میشه گذاشتش

صندلي ماشين چه ما كي خريدي ؟چند تا از لباسهارو قيمتشو بگو ،مثلا بادي ها (زير دكمه ها )چه قيمتي بودن ...

صندلی ماشین از ۱۲۰ داشت تا ۱۵۰۰. ایرانی اصن نداشتن. من مارک براوو خریدم ۳۵۰ت. دلیجان توی مشهد ۱۵۰ت بود

جین بادی خارجی خریدم ۴۵ ت. لباس نوزاد مارک بی بی وان تیکه ای ۱۲ت. کرم پای بچه سودوکرم ک توی نت دیدم ۲۵۰ میلی ۴۳ت بود من از اونجا ۴۵۰ میشو ۴۸ خریدم

هزینه رفت و برگشت و اقامت چقدر شد؟

رفتمون نفری ۵۰۰ ۴ روز و ۳ شب. هتلمون ۲ستاره بود درواقع سوییت بود و صبحانه داشت. ی گشت جزیره رفتیم نفری ۸۰ت. و ناهار ک هروعداهحدود ۷۰ ت شد. کلا بدون خرید سیسمونی ۳م خرج کردیم با پول تور