امیررضاf مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 255 عنوان با کسی ک دیر سین میکنه چکار باید کرد 237 بازدید | 22 پست بچه ها تو اینستا برا ی نفر کلیپ فرستادم الان دوساعته سین نکرده همیشه وقتی براش میفرستم دیر سین میزنه اعصابم خورد میشهمیدونم ک همش تا خود صبح بیدارهبنظرتون کیلپای ک فرستادمو لغو کنم بمونه تو خماری ک دیگ دیر سین نزنه 1403/11/10 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisbanoo۷۹ عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1995 اره بابا من باشم بلاکشم میکنم شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 😐😐😂 منی که یه هفته یه ماه بعد دایرکت دوستمو سین میکنم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
flawless021 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 5517 به هیچ عنوان براش پستی چیزی نفرستتتتتتتاچرا میفرستی آخه؟ شاخ شده
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 ☺️😇🫥😇🫥😇🫥😇😋🤑🤭🤑🤭🤑🤭🤭🤑🤭😂🤭😂😂🤭😂🤭😂🤭😊🫥😊🫥😋😊😋😊😊😋😂🤭🤭😂ب نظرت اگ بیو یه د ... یه تیکه از آهنگه 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
baran1402baran عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2861 بنظرم سعی کن اهمیت ندی، گرچه سخته میدونم چون قطعا خودت شخصیتی داری که احترام میگذاری و زود سین میکنی، بعضیا فکرمیکنند شخصیت داشتن در دیر سین کردن عمدی هست ولی از بیشعوری شونه ببخشید .یا پست نفرست و یا اگر فرستادی اهمیت نده کی سین میکنه اصلا به روی خودت نیار
امیررضاf مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 255 ☺️😇🫥😇🫥😇🫥😇😋🤑🤭🤑🤭🤑🤭🤭🤑🤭😂🤭😂😂🤭😂🤭😂🤭😊🫥😊🫥😋😊😋😊😊😋😂🤭🤭😂ب نظرت اگ بیو یه د ... یعنی اون دختر عاشقه😅
امیررضاf مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 255 [QUOTE=370100686]تو را نمیخواد[/QUOTEپس چرا مرتب خودشم پیام میده
cristy عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 2508 🤑😀🤑😀🥰😀🥰😆🥰🫠😁🫠😁🥲🤪😘🤪🤗🤣😆🤣😆🤣🤪😀🥲😁🥲😁🥲😁🥲🥰🥲🥰🥲🥰😂😁🥲🙃🥲🤪🥲🤣🫠🙏پست با ... رل فکر نکنم. جمله باحالی نبود ...Kasra💙
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 🤩🫥🤩🫥🤑😀🤑🫥🤩🫥😘😀😘🙏😘🥰😘🥰🤑🥰🤑🥰🤑🥰😘🫥🤗🫥😘🤩🫥😝🤩🫥🤑🤑🫥من میدونم ولی میگم یعنی دخ ... احتمال ۸۰ درصد آره 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11349 2 ساعت کلا ؟بیا با خواهر من حرف بزن در حال مرگم باشی کمک بخوای 2 3 روز بعد جوابتو میده با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
cristy عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 2508 [QUOTE=370100686]تو را نمیخواد[/QUOTEپس چرا مرتب خودشم پیام میده اگر دیر سین میکنه پس چطور مرتب پیام میده ...Kasra💙