2777
2789

من امشب مولودی گرفتم 

مردو زن باهم بودن 

یه اتاق خواب بیشتر ندارم 

طبق قانون همیشه گروهه دوستانمون بچه دارا ینی  بچه های ۱تا ۳ساله با ماماناشون میرن تو اتاق که نظم جلسه بهم نخوره . امشب پسر بچه های بزرگشون ینی ۱۲تا۱۵ساله بودن اوناهم رفته بودن تو اتاق و رو تختم بالا پایین کرده بودن و عروسک بچمو پاره پوره کرده بودن و تموم تنقلات ریخته بودن تو اتاق خلاااصه این دوتا پسر بزرگ همه اتاقمو به گند کشیدن اونوقت بچه های کوچولو آزارشونم نرسید طفلیا . 

الانم نمیدونم عکس گندکاریاشونو بفرستم واسه سرگروهمون ؟؟اخه یکی همین پسرا پسر سرگروهمون بود .یا زشته ؟؟,میترسم بگن واسه یه عروسک دوتا خرابکاری به رومون آورد 

.اتاق واسه بچه کوچولوها بود نه دوتا پسر گنده  

ن بابا تمیز کن ولی دفه بعد نزار برن داخل اتاق

تمیز کاریشو حرفی ندارم 

ولی اصلا انتظار نداشتم برم ببینم عروسم به اون گرونی پاره کرده باشن انگار کشتی گرفته بودن . میترسم تختمم شکسته باشن از بس بالا پایین پریدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.