2777
2789

خیلی نگرانم..چکار کنم؟!😔

متولد مرداد ۹۲ هست و کلاس ششمه

یک سال و نیمه پیش با قد ۱۴۲ پریود شد.. .اوایل خیلی خوب رشد داشت.. 

اما چند ماهه رو ۱۵۴ ثابت مونده..‌ یعنی صفحات رشدش بسته شده؟!! 

دکتر غدد بردم ، سن استخوانی و تقدیمی یکی بود‌‌.. چند تا دکتر بردم همه گفتند ۱۶۰ رو رد می‌کنه.. 

اما انگار ثابت شده..

قد باباش ۱۷۵

قد خودم ۱۶۱

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقت ها هم که قدش رو میگیرم یک سانت کمتر میشه .. خیلی دقیق و با وسواس قدش رو اندازه میگیرم.. باز چند روز بعد دوباره یک سانت برمیگرده... علتش چیه؟!!!!!! 

وزنش چقدره ؟ تغذیه اش چجوره.بادام زیاد بخوره ویتامین دی .آهن

همه ویتامین ها رو میخوره.. تغذیه که تعریفی نداره، همیشه به زور بهش غذا میدم 

وزنش ۴۵

تازه ۱۱ سالشه یه استپ میکنه بعد باز رشد داره الا تو سن رشده تازه

مطمئتی عزیزم؟ چند ماه استپ داره؟! الان از بهمن پارسال تا الان حدودا دو سانت رشد داشته 

با ۱۴۲ پریود شده و الان قدش ۱۵۴

عالی قد گرفته

ببرش عکس مچ دست و ببین مچش اگر بسته شده باشه که هیچی

اگر نه بستکتبال بنویس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
با ۱۴۲ پریود شده و الان قدش ۱۵۴عالی قد گرفتهببرش عکس مچ دست و ببین مچش اگر بسته شده باشه که هیچیاگر ...

آره جهش رشدی خوبی داشت‌‌‌ .. یهو تو چند ماه ده سانت قد کشید.. ولی بعد متوقف شد.. تو چند ماهه اخیر رشد میلیمتری داشته 

آره جهش رشدی خوبی داشت‌‌‌ .. یهو تو چند ماه ده سانت قد کشید.. ولی بعد متوقف شد.. تو چند ماهه اخیر رش ...

منطقیش اینه که دیگه رشدی نکنه

چون نهایت ۱ سال بعد از اولین پریود فرصت هست برای افزایش قد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من تا ۱۵ سالگی رشد قد داشتم توی ۱۴ سالگی که رفتم دکتر گفت ۵ سانت رشد میکنی دقیقا هم همون ۵ سانت قدم ...

کی پریود شدی ؟ چند سانت بعد پریودی رشد داشتی گلم؟