2777
2789
عنوان

به نظرتون موقعیت من خوبه یابد

125 بازدید | 24 پست

من پدرم فرهنگی هست خواهرم کانادا زندگی می‌کنه داداشم معاون بانک هست خودم لیسانس مهندسی دارم و آموزشگاه زبان دارم....فقط دنبال کارم نه دوست رفیق هیچی ...قیافه هم طبق گفته اطرافیان خوبم بعد یه سری صحبتش شد داشتم به دوستم میگفتم خواستگار بهتر از شوهرم هم داشتم و ...از همین حرفا که مطمئنم همه خانم ها میزنن بعد دوستم گفت عمرا کسی میومده که خوب باشه چون بابات پولدار نیست انقد ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد رو از شما میگیرم چون پیشش گفتی 

معمولا پیش هر کی آدم بگه حس منفی میدن به آدم ، چون دوس ندارن طرف خیلی اعتماد به نفس بگیره 

ولی جدا از این ها وقتی ازدواج کردی نباید این حرف رو میزدی چون انگار با این حرفت شوهرت خیلی برات عالی نیست رو منتقل  کردی بهش

ایراد رو از شما میگیرم چون پیشش گفتی معمولا پیش هر کی آدم بگه حس منفی میدن به آدم ، چون دوس ندارن طر ...

درست می فرمایید ....ولی از این مدل حرف ها بین دوست ها ممکنه رد و بدل بشه ولی جواب اون قشنگ نبود 

آخه واقعا چه معنی داره این حرف

واقعا حس میکنم به خودت حسادت کرده که گفته وگرنه اخه چه دلیلی داره حتی اگر حق با شما نبود همچین چیزی گفتنن یعنی حسادتتت

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

درست می فرمایید ....ولی از این مدل حرف ها بین دوست ها ممکنه رد و بدل بشه ولی جواب اون قشنگ نبود

آره منتقل میشه که ای کاش نشه 

رفیق ها ظاهرا واقعی ان ،متاسفانه  ذاتا واقعی نیستن دیگه 

رفتار ایشون هم تایید نمیکنم عزیزم ❤️

راستی شرایطتونم خوب هست 

واقعا حس میکنم به خودت حسادت کرده که گفته وگرنه اخه چه دلیلی داره حتی اگر حق با شما نبود همچین چیزی ...

من آدمی نیستم خود بزرگ بینی داشته باشم ولی خیلی هم بی منظور گفتم چون صحبت ازدواج و خواستگار شد ...بخدا دروغ هم نگفتم آخرین خواستگار قبل شوهرم کارخونه داشت باباش ولی خب عاشق همسرم بودم و هستم