2777
2789
عنوان

به نظرتون موقعیت من خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
آره منتقل میشه که ای کاش نشه رفیق ها ظاهرا واقعی ان ،متاسفانه ذاتا واقعی نیستن دیگه رفتار ایشون هم ...

ممنون عزیزم  من آدمی نیستم خود بزرگ بینی داشته باشم ولی خیلی هم بی منظور گفتم چون صحبت ازدواج و خواستگار شد ...بخدا دروغ هم نگفتم آخرین خواستگار قبل شوهرم کارخونه داشت باباش ولی خب عاشق همسرم بودم و هستم

هست عزیزم دختره به خاطر اینکه خواستگار نداشت انگار خداشو دیده بود بعضی وقتا مجبور میشی یا به خواست خ ...

چه جوری میشه یه دختر پولدار خواستگار نداشته باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره منتقل میشه که ای کاش نشه رفیق ها ظاهرا واقعی ان ،متاسفانه ذاتا واقعی نیستن دیگه رفتار ایشون هم ...

ممنون عزیزم من آدمی  نیستم خود بزرگ بینی داشته باشم ولی خیلی هم بی منظور گفتم چون صحبت ازدواج و خواستگار شد ...بخدا دروغ هم نگفتم آخرین خواستگار قبل شوهرم کارخونه داشت باباش ولی خب عاشق همسرم بودم و هستم

ممنون عزیزم من آدمی نیستم خود بزرگ بینی داشته باشم ولی خیلی هم بی منظور گفتم چون صحبت ازدواج و خواس ...

عزیز دلم من که میدونم شما منظوری نداری 

ولی خیلی ها با منظور حرفتون رو برداشت میکنن ، برای همین گفتم نگی بهتره❤️

اصلا خود بزرگ بینی در حرفاتون دیده نمیشه گلی🌹🌹🌹

خوشبخت باشین برای همیشه💋

چه جوری میشه یه دختر پولدار خواستگار نداشته باشه

میشه به نظرم شاید دل یه پسری هم بخواد ولی فکر کنه جوابشون منفیه یعنی به سطح هم نخورن دختره داشت ولی بعد یه سنی دیگه نداشت اینقدر ناز کرد که آخرش مجبور شد

دیگه هر کی میخواد هم سطح خودش یا بالاتر گیرش بیاد

شمام نگران نباش به نظرم جفت هرکسی از روز تولدش مشخصه مثل روز مرگش هر چی خدا خواسته باشه منم مثل شمام یه خواستگار معرفی کرده بودن به معرف گفتم سنش خیلی زیاده ۱۲سال ازم بزرگتر بود راحت برگشت گفت به مامانم کسی در این حد برای دخترت نمیاد فکر کردی دخترت چیکارست معلمه خیلی شانس بیاره یه معلم گیرش بیاد