2777
2789
عنوان

بهترین بازی فکری برای بچه5سال

145 بازدید | 8 پست

تا حالا برای دخترم اصلا وقت نذاشتم،تا ذهنش و فکرش تقویت بشه، ولی حالا که با هم کلاسی های امادگیش مقایسه اش میکنم میبینم  چقد دخترم از اونا گیراییش ضعیف تره،نمیتونه حروف الفبا رو یاد بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همون طوری ک مربی دخترم پیش میره اموزش میده ب دخترم اموزش میدم از مربی میپرسم امروز اموزش چیبود اینا بعدم بچه ها تو کلاس بازی های گروهی فکری میکنن ک تو خونه از دخترم میپرسم چه بازی هایی کردی باهم انجام میدیم کتاب هم واسش زیاد میخونم روزی هزار بار هم بهش میگم تو باهوشی 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

[QUOTE=50580197]من ک همون طوری ک مربی دخترم پیش  اموزمیرهاموزشه ب دخترم اموزش میدم از مربی میپرسم امروز اموزش چیبود ...[/QUOم

مثلا یه حرف و که بهش یاد میدی چه مثالایی بهش میزنی که دقیق تو ذهنش بمونه

با شعر معلم بهشون یاد میده تو شعر مثالش هست دیگه مثلا واسه پ میگه پروانه ها ک پامیشن سه تا از برگ گلا میریزه پ پ پ اون سه تا برگ گل ریخته نشانه نقطه های پ هست 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید