2777
2789
عنوان

مامان حسود

116 بازدید | 8 پست

سلام تا حالا دیدید مادری ب دخترش حسادت کنه ؟

همینجور دارم اشک میریزم حالم خوب نیست مامانم مدام حسادت می‌کنه بهم نفرین می‌کنه ماشین خریدم خوشش نمیاد سرکار میرم درآمدم خوب شده ناراحت میشه کلا از موفقیت من خوشحال نمیشه بابام آدم خوبی نیست خیلی واسه مامانم کم گذاشته ی من میگ ایشالا شوهرت مثل بابات باشه بفهمی من چی میکشم .من قبلا هواش رو داشتم اما الان ازش متنفرم چیکار کنم ب نظرتون حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی! بپذیر که مامانت بهت حسودی می‌کنه، مثل به دوست حسودچه رفتاری با دوست حسود می کنی؟ همون کار رو ب ...

دوست حسود رو میشه ندید حذفش کرد اما اینو نمیتونم حذف کنم ک 

تو ذهنت حذفش کنباور کن وقتی حسادت مادرت رو بپذیری همه چی راحت تر میشه

چی بگم والا 

وقتی میبینم مادرا چقدر. واسه موفقیت بچه هاشون خوشحالن دلم میگیره هیچوقت بهم محبت نمیکنه همیشه مسخرم می‌کنه 

چی بگم والا وقتی میبینم مادرا چقدر. واسه موفقیت بچه هاشون خوشحالن دلم میگیره هیچوقت بهم محبت نمیکنه ...

برای همینه که می گم بپذیر 

ابن که از مادرت انتظار به مادر ایده آل داری، باعث خشمت میشه