2777
2789
عنوان

دوبچه دارم میخام طلاق بگیرم

232 بازدید | 19 پست

هشت ساله داریم باهم زندگی میکنیم هیچ خاطره خوشی تو زندگیمون با شوهرم نداشتم دیگه خسته شدم ازش هرچی جلوتر میرم زندگی باهاش سختر میشه موندم این دخترها رو چکار کنم

فقط خدا حقیقت دارد

عزیزم تایپیک اخرمو حتما حتما حتما بخون از دستش نده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

چند سالشونه؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل جدا شدن اول باید ببینی قراره بچه هارو چیکار کنی از عهده مخارج و سایر کارهاشون بر میای یانه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه هام یکیشون کلاس اول دومی پنج سالشه

باباشون باهاشون خوبه؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چرا مواظب نبودی و به دنیا آوردی . اگه عشقی بینتون نبود

تو زندگی مجردیم اذیت میشدم سر هرکاری میرفتم اذیت میشدم از لحاظ مالی ضعیف بودم .تو خانواده پرجمعیت بودم خواهر برادر اذیتم میکرد تن به ازدواج دادم .اونم ازدواج مزخرفی که فقط گفتم تو وضعیت مجردیم رها بشم.ادامه اش هم فکر مردم با بچه زندگیم خوب میشه

فقط خدا حقیقت دارد