2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم غذاشو نبرده 🤨

147 بازدید | 14 پست

حالا من با اینکه قهریم غذا درست کردم ولی صبح دیدم ظرف غذاشو نبرده

قضیه از این قراره دیروز من رفتم دندون پزشکی گفت میام دنبالت بعد اینکه کارم تموم شد هر چی زنگ زدم جواب نداد آخرش بعد نیم‌ساعت تو کوچه که بودم گفت اسنپ بگیر خودت برو 

گفتم ینی چی جای اینکه حالا خودت نرسیدی بیای بگی برات ماشین میگیرم میگی خودت برو باهم بحث کردیم

با این حال اومدم خونه غذا درست کردم بعد دیدم نبرده

منم تا دو سه شب غذا درست نمیکنم‌براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونو گرم کن بخور شب اومد گشنه موند میفهمه بچه بازی درنیاره بدم میاد مرد از غذا قهر کنه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اره همشو میخورم 😂😂البته به خودش سخت نمیگیره غذا میخره

هیچی غذای خونگی نمیشه 

شوهر منم یه مدت قهر میکرد غذاشو نمیبرد منم چندبار یاد گرفتم نه غذا درست کردم موقع قهرش نه محلش دادم ، از بیرون واسه خودمو بچم غذا سفارش میدادم میومد ظرفهاشو میدید حرص میخورد آخر یبار گفت من قهر میکنم ضرر میکنم 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
هیچی غذای خونگی نمیشه شوهر منم یه مدت قهر میکرد غذاشو نمیبرد منم چندبار یاد گرفتم نه غذا درست کردم م ...

اره بی محلی هم جوابه 

من که راحت شدم چند روز آشپزی تعطیل واسه خودمم حاضری و املت میپزم