2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من سنگینی داشت حالم بد کرد انگار دیوونه شده بودم

واقعا؟میشه توضیح بدین؟منم از وقتی انداختم احساس میکنم سرم سنگین و خواب آلود هستم

یه جا نوشته بود چون انرژی منفی و بد رو از بدنت میکشه اینجوری میشی

برای من سنگینی داشت حالم بد کرد انگار دیوونه شده بودم

یعنی روحیه ات بد بود؟

من ۴ روزه حرز حضرت زهرا رو برای دفع طلسم و جادو همراه دارم و مدام دلم گرفته. نمیدونم چمه

...Kasra💙

به من که ارامش میده نباشه حالم بده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

خیر سنگینی ما قبول نداریم. 

حرز یک حفاظ است در برابر آفات 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون بابت پاسخگویتون 🙏شاید هم تلقین باشه

فردا صبح یادم بود بیشتر توضيح میدم.اگه یادم رفت یه ریپ بزنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد