2777
2789
سلام ،،اگه امکان داره درباره حرز امام جواد توضیح بدین

حرز یه حفاظ که متن این احراز توسط امام گفته شده و برای خودشون مینوشتن تا از بلایا به دور باشن .

تمامی امامان ما حرز داشتن .

همین حرز امام جواد اگه نوشته بشه و به بازو راست بسته بشه خواصی داره که انسان رو از سحر و جادو ،چشم زخم و بلایای طبیعی نجات میده .مثلا ممکن جلو تصادف بگیره و یا از شدت تصادف کم کنه حتی .

اون سنگینی هم ما قبول نداریم 

چون از جانب شیطان است و ممکنه بعضی چیزارو کنار هم بذاره تا بگه آره این مورد از حرز و سنگین شدی پس حرز نبند.

چون خود حرز میتونه شیطان از آدم دور کنه 

پس شیطان از همه ابزارش استفاده میکنه تا ما حرز نبندیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.