2777
2789

من هر تستی میزنم میگه درونگرا اونم شدیدا درونگرا و تموم روزم با هم‌اتاقیام ده کلمم حرف نمیزنم تو جمع فامیلم ساکتم خیلی زیاد اما تو خوده دانشگاه راحتم با همه حرف میزنم تازه خیلیم راحت دخترو پسرم نداره من چیم الان میشه یه درونگرا اجتماعی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میانگرایی منم اینطورم 

درونگرا اجتماعی باز چیه 🙄

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

کلا برای درون گراها بودن توی جمع و اجتماع و حرف زدن ازشون انرژی میگره و خسته میشن برعکس تو محیط های ساکت و آروم بیشتر انرژی میگیرن برون گراها هم برعکس توی جمع انرژی میگیرن خسته نمیشن 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

کلا برای درون گراها بودن توی جمع و اجتماع و حرف زدن ازشون انرژی میگره و خسته میشن برعکس تو محیط های ...

منم از یه حد بیشتر تو‌جمع باشم بقول دوستام اجتماعی بودنم تموم میشه و میتونم روزا هااا تو یه اتاق تنها باشم حتی خورشیدم نبینم‌اما وقتی تو‌جمعم راحت حرفمو‌میزنم

منم از یه حد بیشتر تو‌جمع باشم بقول دوستام اجتماعی بودنم تموم میشه و میتونم روزا هااا تو یه اتاق تنه ...

منم تقریبا همینجوریم ولی خوشم نمیاد از آدمای غریبه فقط با دوستام میتونم راحت باشم نه همه اکثرن هم تو تنهایی کارامو انجام میدم همون درونگراییه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫