2777
2789

پسرم یکسالو نیمست و به شدت شیطونه مثلا روانشناسا میگن اصلا نباید سرش داد بزنی وهی نگی به چیزی دست نزنو ازادش بذاری ولی خب بعضی جاها نمیشه مثلا چاقو میبینه یا هر چیز خطرناکی میخواد مهمونی میریم‌ میخواد بره وسط سفره همه چیو بهم بزنه یا همش میخواد بوفه رو باز کنه و وسایلشو بریزه زمین جلو تلویزیون با وسایل حصار کشیدیم میخواد همش از اون جا بره و دست به تلویزیون بزنه و اصلا با اسباب بازی بازی نمیکنه خب من چجوری منعش نکنم اگه نکنم که هیچ چیز سالمی نمیمونه وو خودشم زخمی میکنه

ببین همین الان مامانم کنارمه داریم باهم تاپیک میخونیم 😂

میگه داد زدن بعضی وقتا اوکیه ولی بیشتر باید بچه رو با چشم بترسونی ، میگه هیچوقت کتکت نزدم هر وقت هم خواستم بترسونمت با چشم ترسوندمت یا خیییییلی دیگه رفتی رو اعصابم سرت داد زدم

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اصلا نمیترسه

چی بگم والا شاید سنشه

شاید یکم بزرگتر بشه بهتر بشه البته خداکنه

پسربچه ها کلا شیطونن ولی خب تو دل برو 🥲❤️

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)