2777
2789
عنوان

دیگ برییییدم از نامزدم

281 بازدید | 30 پست

خیلی منو دوست داره خیلییی خیلی 

ولی تفاوت عاقید مذهبی داریم و مهمونیا گاهی مشروب میخوره من چیکار کنم هیچ کس نیس ک تجربه داشته تو این موضوع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه نامزد کنی باید درموردش عقایدت حرف میزدی

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

تقریبا مشابه شماس شرایطمون اولای ازدواجمو خیلی سخت میگذشت ولی کنار اومدم بازم بعضی وقتا خیلی گریه زاری میکنم تایپیک اخرمو بخون دیشب راجب همین قضیه زدم 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خودت مذهبی ؟؟ مشکلی پیش نیومد از نظر تربیت بچه چطور

بچه نداریم دو سال عقد بودیم یه ساله خونه خودمم چون دوسش دارم پاش موندم و اونم خیلییی عاشقمه ولی چ فایده همیشه ناراحتم مبکنه مثل الان که با چشم گریون دارم تایپ میکنم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱